• Головна
  • Нічна атака на Київ: є руйнування та постраждалі, – ФОТО
09:42, 22 грудня 2023 р.

Нічна атака на Київ: є руйнування та постраждалі, – ФОТО

Нічна атака на Київ: є руйнування та постраждалі, – ФОТО

Під час повітряної тривоги у Києві пізно ввечері в четвер, 21 грудня, пролунала серія вибухів. Внаслідок падіння уламків дрона у Соломʼянському районі пошкоджено житлову багатоповерхівку, падіння уламків зафіксовано також у Голосіївському й Дарницькому районах.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Наслідки обстрілу в Соломʼянському районі, КМВА

Наслідки обстрілу в Соломʼянському районі, КМВА

Наслідки падіння уламків дрону в Дарницькому районіНаслідки падіння уламків дрону в Дарницькому районіНаслідки падіння уламків дрону в Дарницькому районіНаслідки падіння уламків дрону в Дарницькому районі

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" та читайте новини, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Наслідки обстрілу в Соломʼянському районіНаслідки обстрілу в Соломʼянському районі

Стало відомо про щонайменше двох потерпілих жителів столиці.

Очільник Києва заявив, що рятувальники виїхали на виклик через повідомлення про влучання в житловий будинок у Солом'янському районі.

Київська міська військова адміністрація повідомила, що внаслідок роботи ППО у Солом’янському районі уламки влучили в житловий будинок.

Уламки збитих дронів влучили в багатоповерхівку в Соломʼянському районі з послідуючим загоранням на верхніх поверхах Також, попередньо, зафіксовано падіння уламків у Голосіївському й Дарницькому районах, – йдеться в повідомленні.

Як повідомив Кличко, в результаті обстрілу постраждало дві особи, їх госпіталізували.

Загоряння виникло на 24 поверсі, вогонь ліквідували до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Пошкоджено фасад, у трьох квартирах часткове руйнування стін на 24-26 поверхах та ще у трьох – вибиті вікна, – заявили в ДСНС.

Ліквідація наслідків обстрілу по столиці, ГУ ДСНС у м. Києві

Ліквідація наслідків обстрілу по столиці, ГУ ДСНС у м. Києві

Як ми повідомляли раніше, в Київській області внаслідок нічної російської атаки, 21 грудня, є влучання БПЛА у складські приміщення. Також ворог зруйнував два легковики та позашляховик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обстріл #пожежа #вогонь #ДСНС #обстріл #руйнування #мер Києва #Шахед #постраждалі #Віталій Кличко #КМВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...