• Головна
  • Армія рф обстріляла "шахедами" Київщину: спалахнула масштабна пожежа, – ФОТО
10:01, 21 грудня 2023 р.

Армія рф обстріляла "шахедами" Київщину: спалахнула масштабна пожежа, – ФОТО

Армія рф обстріляла "шахедами" Київщину: спалахнула масштабна пожежа, – ФОТО

В Київській області внаслідок нічної російської атаки, 21 грудня, є влучання БПЛА у складські приміщення. Також ворог зруйнував два легковики та позашляховик.

Про це повідомили в пресслужбі КОВА та ГУ ДСНС у Київській області.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустити.

ДСНСники ліквідовують наслідки обстрілу по КиївщиніДСНСники ліквідовують наслідки обстрілу по КиївщиніДСНСники ліквідовують наслідки обстрілу по КиївщиніДСНСники ліквідовують наслідки обстрілу по Київщині

За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає. Служби продовжують ліквідовувати та фіксувати наслідки нічного удару.

Вночі в одному з районів області внаслідок влучання безпілотників в складську будівлю сталася руйнація конструкцій та виникла пожежа. Загорання ліквідовано на площі 1500 кв.м. Внаслідок ворожої атаки знищено складську будівлю, 2 легкових автомобілі та позашляховик, - йдеться у повідомленні ДСНСників.

Водночас в Київській ОВА розповіли, що сталося не пряме влучання дрона, а "падіння уламків". Адміністрація уточнила, що були вибиті вікна та пошкоджені стіни 4-х поверхової будівлі та 2-х складських будівель, розташованих поряд, пошкоджено 8 автомобілів.

Прокуратура вже розпочала розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). На місці події працюють прокурори та слідчо-оперативна група.

Раніше ми писали про те, що сили ППО збили усі ударні безпілотники, якими російські загарбники намагались атакували Київ вчора, 19 грудня. Всі БпЛА були збиті ще на підльоті до міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #обстріл #війна #БПЛА #пошкодження #пожежа #ДСНС #безпілотник #КОВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...