• Головна
  • Bombay Sapphire: повернення популярності джину
Новини компаній
12:06, 29 листопада 2023 р.

Bombay Sapphire: повернення популярності джину

Новини компаній

Джин – напій зі складною історією. У багатьох культурах спочатку він був питтям бідняків і асоціювався зі злиднями. Так сталося й у Англії, куди рецептуру напою завезли солдати. Після невеликих змін ялівцева настойка стала гідною столу короля і потрапила до лав елітного алкоголю. Наприкінці XX століття стався черговий сумний виток історії напою. Джин відразу втратив популярність серед молоді, а пляшки з ним активно покривалися шаром пилу в барах. І саме «Бомбейський сапфір» зміг відновити добре ім'я джину не лише в Англії, а й у всьому світі. Image

Вдалий ребрендинг та повернення популярності

Головним конкурентом джину у барі стала звичайна горілка, саме її почали найчастіше замовляти молоді відвідувачі англійських барів. І тоді бренд Warrington, що поставляє джин на місцевий, європейський та американський ринки, прийшла ідея оновити імідж, створивши Bombay Sapphire . Менеджери бренду вирішили максимально адаптувати свій напій під бажання та вимоги публіки. Тобто надати йому нотки, властиві горілці. Ніжна блакитна пастель фірмової пляшки відповідала за зовнішню схожість. Довелося попрацювати і над рецептом, зробивши смак м'якшим та гнучкішим. Ці рішення принесли свої плоди: традиції та екзотика м'яко сплелися докупи, утворивши смак, який зачарував безліч людей по всьому світу.

Елегантність та витонченість у кожному келиху

Для виробництва Bombay Sapphire використовується досить дорога за собівартістю та складна технологія дистиляції. Але саме завдяки їй оригінальний смак ялівцевих ягід, доповнений міцністю алкоголю, звучить особливо цікаво. Експерти ринку елітного алкоголю вважають, що саме Bombay Sapphire успішно просуває ключові переваги технології дистиляції серед сучасної молоді. У чому полягає успіх бренду? Компанія завжди адаптується під запити сучасного покупця, чітко визначає своїх основних конкурентів і в результаті пропонує актуальний і цікавий товар. Сьогодні Бомбейський Сапфір є своєрідним символом успіху та відродження. Якщо хочеться дізнатися справжній смак успіху, загляньте в каталог магазину Маудау і замовте оригінальний англійський джин.

З чим пити джин

Дегустатори та поціновувачі ялівцевого напою вважають, що пити його варто виключно у чистому вигляді. Для подачі потрібно використовувати спеціальні чарки із опуклою нижньою частиною. Для охолодження напою можна під дно чарки покласти кубик льоду. Саме за таких умов смак та аромат відкриються максимально яскраво. Якщо ж чистий джин здається надмірно яскравим і міцним, можна зробити коктейль, додавши до нього сухої мартіні та оливки. Але найпопулярнішим коктейлем на основі цього напою є джин-тонік, який готують у всіх барах світу. Якщо ви плануєте спробувати джин вперше, рекомендуємо зробити це в чистому вигляді, щоб по-справжньому познайомитись із його смаком. А вже потім можна розпочинати коктейльні експерименти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...