• Головна
  • В одному з дитячих садочків Києва вихователька побила дитину
10:09, 18 жовтня 2023 р.

В одному з дитячих садочків Києва вихователька побила дитину

В одному з дитячих садочків Києва вихователька побила дитину

У дитячому садочку Києва вихователька побила дитину. Інцидент трапився у дитячому садочку, що розташований в Голосіївському районі столиці.

Про це інформує пресслужба поліції Києва.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Батьки постраждалої дівчинки звернулися до правоохоронців. Вони повідомили, що вихователька дошкільного навчального закладу побила напала на їхню дитину.На шиї дівчинки виявили синці та подряпини.

Фахівці розпочали розслідування. Співробітників ювенальної поліції залучили для з'ясування всіх обставин події. Відкрито кримінальне провадження за фактом завдання умисних легких тілесних ушкоджень, – йдеться в повідомленні. 

Наразі проводять експертизи, у справі триває слідство.

Як ми розповідали, у дитячому будинку в Фастівському районі Київської області поліція виявила факти катування неповнолітніх підопічних. На тілі 9-річної постраждалої внаслідок дій виховательки залишилися рани.

Також писали, що суд обрав запобіжний захід вихователькам дитячого корекційного садочка, які катували та знущалися над дітьми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #садочок #вихователька #дитина #тілесні ушкодження #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...