• Головна
  • Біля станції метро «Героїв Дніпра» у Києві облаштовують зелену зону, – ФОТО
10:29, 6 серпня 2023 р.

Біля станції метро «Героїв Дніпра» у Києві облаштовують зелену зону, – ФОТО

Біля станції метро «Героїв Дніпра» у Києві облаштовують зелену зону, – ФОТО

У Києві поблизу станції метро «Героїв Дніпра» облаштовують зелену зону. Ще 6 місяців тому тут функціонували понад 160 МАФів, а зараз встановили перголу та лавочки. Також влаштували стежки та висадили зелені насадження.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб бути в курсі всіх новин та нічого не пропустити.

Біля станції метро «Героїв Дніпра» облаштовують зелену зону

Для освітлення території встановили 27 опор. Також працює поливо-зрошувальна система для рослин.

У трьох центральних точках скверу висадили вишні тібетські та декоративні. Створили алею кленів. Висадили також також кущі та квіти.

Перевірив, як завершують роботи зі створення зеленої зони біля станції метро «Героїв Дніпра». Нема тут ніяких нових забудов та торгових комплексів, як спочатку дехто намагався говорити. А є озеленений комфортний і безпечний громадський простір. Ще півроку тому на місці скверу були розташовані 160 МАФів. Всі вони демонтовані. Ділянку ближче до виходу з метро облаштували як зону очікування та відпочинку. Тут встановили гарну перголу і лавочки. І що головне - нарешті транзитна територія біля кінцевої станції метро – «Героїв Дніпра» –  є інклюзивною і доступною для кожного. Місцеві мешканці, з якими я спілкувався, із задоволенням відпочивають у новому сквері, – зазначив очільник столиці Кличко.

Біля станції метро «Героїв Дніпра» облаштовують зелену зону, Віталій Кличко

Біля станції метро «Героїв Дніпра» облаштовують зелену зону, Віталій Кличко

Як ми писали раніше, у Києві міська влада розпочала інспектування районів для перевірки благоустрою та чистоти після демонтажу незаконних малих архітектурних форм (МАФів).

Крім того, розповідали про те, що на Оболоні у Києві поблизу станції метро «Героїв Дніпра» замість МАФів облаштували нову зелену зону. Тут влаштували доріжки, встановили два види лав. У зоні очікування транспорту з’явилась пергола.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #сквер #облаштування #зелена зона #Героїв Дніпра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...