• Головна
  • На Оболоні у Києві замість МАФів з'явився новий сквер, – ФОТО
09:11, 1 серпня 2023 р.

На Оболоні у Києві замість МАФів з'явився новий сквер, – ФОТО

На Оболоні у Києві замість МАФів з'явився новий сквер, – ФОТО

На Оболоні у Києві поблизу станції метро «Героїв Дніпра» замість МАФів облаштували нову зелену зону. Тут влаштували доріжки, встановили два види лав. У зоні очікування транспорту з’явилась пергола.

Про це повідомили в КО «Київзеленбуд».

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України.

У столиці замість МАФів на Оболоні облаштували новий скверУ столиці замість МАФів на Оболоні облаштували новий скверУ столиці замість МАФів на Оболоні облаштували новий сквер

Комунальники висадили клени, декоративні вишні, чагарники кизильника, гортензії, спірею сіру та сосну гірську, а також багаторічники та злакові.

Раніше тут розташовувалися 160 МАФів.

Завершується ремонт зеленої зони біля метро Героїв Дніпра. Після того, як із території прибрали 160 МАФів, було влаштовано доріжки на загальній площі 5500 кв. м, встановлено два види лав. У зоні очікування з’явилася пергола. Влаштовано освітлення, поливо-зрошувальну систему. Під час оновлення території особливу вагу приділили інклюзивності, – зазначили озеленювачі.

У столиці замість МАФів на Оболоні облаштували новий сквер, КО «Київзеленбуд»

У столиці замість МАФів на Оболоні облаштували новий сквер, КО «Київзеленбуд»

Ми раніше повідомляли, що біля станції київського метрополітену «Берестейська» у новому сквері висадили алею катальп. Наразі тут вже ростуть тисячі злакових й багаторічних рослин на радість киянам та гостям міста.

Також писали про те, що у Дарницькому районі Києва на вулиці Ревуцького, 13-б замість паркувального майданчика облаштують новий сквер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #сквер #Героїв Дніпра #Оболонь #Київзеленбуд #комунальники #дерева
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...