• Головна
  • Біля станцій метро у Києві знесли МАФи та планують облаштувати сквери, – ФОТО
13:13, 2 травня 2023 р.

Біля станцій метро у Києві знесли МАФи та планують облаштувати сквери, – ФОТО

Біля станцій метро у Києві знесли МАФи та планують облаштувати сквери, – ФОТО

У Києві міська влада розпочала інспектування районів для перевірки благоустрою та чистоти після демонтажу незаконних малих архітектурних форм (МАФів).

Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА).

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих та актуальних новин Києва, столичного регіону та України. Не забувайте підписуватись.

Поблизу станцій метро у Києві знесли МАФи та облаштовують сквериПоблизу станцій метро у Києві знесли МАФи та облаштовують сквериПоблизу станцій метро у Києві знесли МАФи та облаштовують сквери

За даними столичної мерії, комісія відвідала Шевченківський та Святошинський райони Києва, де протягом останніх місяців найбільш активно демонтували незаконні тимчасові споруди. Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв заявив, що Рада оборони Києва ухвалила рішення про демонтаж МАФів на евакуаційних шляхах, насамперед, біля станцій метрополітену.

Крім того, належний стан благоустрою – один із важливих пріоритетів нашої роботи. Особливо це стосується в’їздів у місто: вони, як і решта територій міста, мають бути чистими, охайними та без звалищ, – зазначив заступник мера Києва Петро Пантелеєв.

Так, за словами чиновника, у Шевченківському районі Києва біля станції метро «Політехнічний інститут» демонтовано МАФи та вже створили сквер. Також зелену зону облаштовують біля станції метро «Шулявська». Наступним проєктом буде Берестейський проспект.

Ця магістраль – головний в’їзд до Києва із західного напрямку. Вона повинна бути впорядкована відповідно до європейських стандартів, а не бути територією, де постійно накопичується сміття, і люди скаржаться на антисанітарію, – прокоментував заступник голови КМДА.

Біля станції метро «Героїв Дніпра» столична влада планує комплексний благоустрій. На цей проєкт вже виділили кошти. І цього року там має з’явитись якісно спланована красива зелена зона.

Також ми писали раніше про те, що у Києві прибрали МАФи, які займалися торгівлею без дозвільної документації. Деякі точки торгівлі демонтували самі власники, а інші - силами працівників комунального підприємства «Київблагоустрій».

Крім того, повідомляли, що власники незаконних МАФів на кількох вулицях Києва самостійно демонтували свої об'єкти на 8 вулицях, ще 4 - прибрали комунальники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #демонтаж #МАФи #незаконні конструкції #КМДА #метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...