• Головна
  • Ворог ушосте за місяць атакував Київ «Шахедами»: ППО знищила всі цілі
09:11, 25 липня 2023 р.

Ворог ушосте за місяць атакував Київ «Шахедами»: ППО знищила всі цілі

Ворог ушосте за місяць атакував Київ «Шахедами»: ППО знищила всі цілі

У ніч з 24 на 25 липня ворог здійснив вже шосту за місяць повітряну атаку на Київ. Цієї ночі ворог застосував тільки ударні іранські дрони «Shahed», тривога тривала 3 години. Завдяки силам та засобам ППО ворожі всі цілі знищили на підступах до столиці.

Про це повідомили в КМВА.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Цієї ночі ворог атакував Київ ударними БпЛА. Тривога тривала 3 години. Попередньо, противник застосував іранські баражуючі боєприпаси типу «Shahed». Це вже шоста атака дронів на столицю за цей місяць. Силами і засобами ППО усі повітряні цілі були своєчасно виявлені та знищені на підльоті до Києва, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Попко додав, що за попередньою інформацією в столиці обійшлося без жертв та руйнувань (дані оперативного зведення уточнюються).

Раніше ми розповідали, що вранці 19 липня на Київщині та на підступах до столиці працювала ППО по ворожих цілях. Окупанти застосували ударні безпілотники типу «Шахед».

Також писали про те, що у нiч пpoти чeтвepгa, 13 липня, зaгapбники вкотре завдали масованого комбінованого удару по містах України з використанням крилатих ракет і дронів-камікадзе. В Києві зафіксовано падіння уламків у Дарницькому, Солом'янському, Шевченківському та Подільському районах міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обстріл #Шахеди #БПЛА #ППО #КМВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...