• Головна
  • Ворог атакував Київ та область дронами «Шахед»: сили ППО збили всі цілі
09:35, 19 липня 2023 р.

Ворог атакував Київ та область дронами «Шахед»: сили ППО збили всі цілі

Ворог атакував Київ та область дронами «Шахед»: сили ППО збили всі цілі

Вранці 19 липня на Київщині та на підступах до столиці працювала ППО по ворожих цілях. Окупанти застосували ударні безпілотники типу «Шахед».

Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, всі дрони-камікадзе були збиті в області та на підступах до Києва.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Непроста ніч повітряних атак для всієї України. Південь, Одещина – особливо. Але про Київ ворог теж не забув. Знову атакував столицю «Shahed». Безрезультатно, – повідомив він.

Попко зауважив, що ще на підступах до столиці ППО виявила і знищила усі ворожі дрони.

Він додав, що, за попередніми даними, жертв і руйнувань нема, але дані ще уточнюються.

Раніше ми розповідали, що у ніч пpoти чeтвepгa, 13 липня, зaгapбники вкотре завдали масованого комбінованого удару по містах України з використанням крилатих ракет і дронів-камікадзе. В Києві зафіксовано падіння уламків у Дарницькому, Солом'янському, Шевченківському та Подільському районах міста.

Також писали про те, що другу ніч поспіль російські окупанти атакували Київ за допомогою іранських дронів типу «Шахед», але сили ППО знищили всі повітряні цілі навколо столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обстріл #БПЛА #Шахеди #КМВА #сили ППО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...