• Головна
  • Ресторани Києва для весілля: ТОП-10 закладів столиці
08:31, 21 липня 2023 р.

Ресторани Києва для весілля: ТОП-10 закладів столиці

Ресторани Києва для весілля: ТОП-10 закладів столиці

Весілля – це одне з найзворушливіших та романтичних подій. Цей день стане початком народження нової родини. Попереду чекає спільне узаконене життя, сповнене радості, сміху та щастя. День реєстрації шлюбу неодмінно має бути яскравим і незабутнім. Адже він започаткує нове щасливе життя. Як правило, весілля неможливе без замовлення банкетного залу. Якщо Ваше весілля відбудеться у Києві, то на запитання «Де замовити банкет недорого?» не можна дати однозначну відповідь, адже вибір гідних закладів великий і задовольнить навіть найвибагливішого клієнта.

Звичайно, що під час повномасштабного вторгнення попит на проведення весіль в закладах різко знизився, проте з часом молодята почали знову влаштовувати бенкети в кафе та ресторанах.

Вибір гідного банкетного залу для весілля – це одне з найважливіших питань для майбутніх молодят при підготовці до урочистостей. Через різноманітність закладів у Києві легко може закрутитися голова. Через це вибрати найкращий ресторан для весілля у столиці часом здається непосильним завданням. Головне при виборі зважити на деякі моменти, на які обов'язково потрібно звернути увагу:

  • Меню. Перед тим як визначитися з рестораном для весілля в Києві, варто заздалегідь сходити до всіх закладів і скуштувати там кілька страв. Фрукти та алкоголь на захід краще замовляти свої, оскільки ціна на ці позиції в ресторані набагато вищі.
  • Інтер'єр. Якщо для весілля ви обираєте конкретну гамму кольорів, то інтер'єр закладу повинен добре поєднуватися з ними. Також важливо враховувати екстер'єр закладу, особливо якщо урочистість відбудеться у теплу пору року.
  • Обслуговування. Зазвичай плата за нього складає 10% від загальних витрат на весільний бенкет.
  • Планування. Тут важливо все: і освітлення, і музичний супровід, і можливість прикрашати зал на власний смак.

Пропонуємо вашій увазі наш огляд, присвячений ресторанам в столиці, де можна урочисто відзначити свято кохання у будь-яку пору року та у різних цінових діапазонах. Заклади, що представлені у нашому весільному топі, можуть прихистити як скромне свято, так і пишні гуляння, і зроблять вони це однаково гарно, та зі смаком.

Ідеальним місцем для проведення вашого особливого свята є готельно-ресторанний комплекс Колиба Хаус!

Всього 20 хвилин від центру столиці – і ви з гостями зануритесь в магічну казку українських Карпат!

Саме тут зроблять все, аби ваше весілля було особливим! Персонал закладу з радістю надасть контакти музикантів, декораторів та ведучих для вашого неймовірного святкування.

Тут на вас чекає вишукана українська кухня з традиційними стравами та приємними цінами!

При закладі працює готель та котеджі з сауною, тож ви можете не думати, де розташувати гостей – Колиба Хаус вже потурбувалися про те, щоб ваше весілля було не лише грандіозним, а ще й комфортним! При замовленні банкету в ресторані діє знижка -20% та можливість святкувати зі своїм алкоголем.

Тож проведіть цей особливий день, відчуваючи магію Карпат в столиці України!

Колиба Хаус чекає вас, щоб зробити ваше свято незабутнім!

Графік роботи: щодня з 11:00 до 23:00 без вихідних.

Адреса: вул. Лісозахисна, 6.

Другий заклад в нашій добірці, де ви зможете провести весілля – це ресторан «Kiev City Grill&Bar». Тут вам допоможуть провести свято на найвищому рівні, радуючи цінами та сервісом. Ресторан оформлений у класичному стилі у насичених теплих відтінках. При цьому у закладі дуже дружня молодіжна атмосфера.

Просторе світле приміщення банкетного залу вміщує до 60 гостей, при цьому залишиться місце і потанцювати, і повеселитися. Вартість бенкету від 600 грн на особу. У меню є страви американської та європейської кухні, велика різноманітність страв з гриля та вишукані салати та закуски.

Перед банкетом радимо зайти в ресторан та оцінити кухню й інтер’єр особисто, щоб свято пройшло без сюрпризів.

Графік роботи: Пн-Нд з 12:00 до 21:30.

Адреса:вул. Кінцева, 1, вул. Симиренко 16а.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, Київщини та України, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Ресторан для весілля «Маяк», із якого відкривається чарівний краєвид на Дніпро, котрий вже сам по собі стане справжньою окрасою будь-якого весілля. Також, «Маяк» пропонує чудову винну карту та авторську кухню. Банкетні зали закладу дозволяють розмістити свято на різну кількість гостей, але до 200 осіб, а тераса – до 300 осіб.

Графік роботи: Пн-Нд з 12:00 до 22:00.

Адреса: Дніпровська набережна, 2.

Наступний варіант в добірці – ресторан «Saxagansky». Цей заклад підійде для невеликого весілля в центрі Києва. Його дизайн відповідає останнім стильним новинкам. Бо у 2021-му році він відкрився після ребрендингу. Тут можуть розмістити близько 80 гостей у форматі банкету та 100 у форматі фуршету.

Середня цінова категорія для весільного банкету – від 1200 грн/ос (без урахування напоїв).

Графік роботи: Пн-Нд з 10:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Саксаганського, 83.

«Тераса» – ресторан для маленького весілля, розташований у бутік-готелі «Воздвиженський», що знаходиться біля Андріївського узвозу. Заклад славиться незвичайною кухнею та інтер’єром, а також гостинністю персоналу. Ресторан схожий на елегантну віллу з гарними садами та терасами. Вибираючи це місце, ви також зможете насолодитися видом на Андріївську церкву. Інтер’єр відрізняється затишком, світлими тонами та великою кількістю дзеркальних поверхонь. Для невеликого весілля підійде зал ресторану з переходом до саду для фуршету та фотосесії. Для більших урочистостей підійде затишний двір із фонтаном для початку та з переходом до банкетної зали.

Графік роботи: Пн-Нд з 08:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Воздвиженська, 60а-60б.

Двоповерховий особняк, що потопає в зелені парку ВДНГ на березі озера. Мова йде про ресторан «Прага» – один із найзнаменитіших, найрозкішніших та найромантичніших закладів Києва. До того ж його простір широкий та різноманітний – відмінне місце для урочистого класичного весілля у будь-яку пору року. У розпорядженні молодят та гостей – колонний зал, веранда з панорамними вікнами, тераса з фонтаном над озером, внутрішній дворик.

Середня цінова категорія для весільного бенкету – от 3500 грн/ос.

Графік роботи: Пн-Нд з 10:00 до 22:00.

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1.

Ще один заклад, де ви зможете відсвяткувати весілля, – ресторан «La Veranda». Це дуже колоритний заклад у стилі італійських та французьких традиційних закладів. Продуманий до дрібниць інтер'єр та розташування в центрі міста дають можливості для проведення невеликого весілля (до 40 осіб) з виїзною церемонією.

Середня цінова категорія для весільного банкету – від 1800 грн/ос.

Графік роботи: Пн-Пт з 09:00 до 22:00, Сб-Нд з 10:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Академіка Богомольця, 7/14.

Хочете стильне та сучасне весілля в українському стилі – тоді вам в ресторан «Prynada Ukrainian Cafe». Тут пропонують традиційні страви нашої національної кухні у модерн-обробці. А дизайн інтер'єру може на весь світ пишатися справжнім Петриківським розписом в оформленні. До того ж тут до ваших послуг у всі сезони простора тераса, що опалюється.

Ресторан «Prynada Ukrainian Cafe»Ресторан «Prynada Ukrainian Cafe»Ресторан «Prynada Ukrainian Cafe»Ресторан «Prynada Ukrainian Cafe»Ресторан «Prynada Ukrainian Cafe»Ресторан «Prynada Ukrainian Cafe»Ресторан «Prynada Ukrainian Cafe»

Середня цінова категорія для весільного банкету – від 1000 грн/ос. Крім того, заклад пропонує обрати вже готове меню, яке розраховане на весільний банкет з 15 осіб вартістю 15 500 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 12:00 до 22:00.

Адреса: проспект Героїв Сталінграда, 24.

Наступний варіант в нашій добірці – ресторан у готелі «President Hotel». Це місце – те, що потрібно для великого класичного весілля у центральній частині Києва. У ресторані готелю для весільних бенкетів пропонують меню з української та інших європейських кухонь. Урочистість можна організувати у чотирьох світлих залах. А для молодят передбачена особлива пропозиція для проведення першої шлюбної ночі у спеціальному номері President Hotel.

Ресторан у готелі «President Hotel»Ресторан у готелі «President Hotel»Ресторан у готелі «President Hotel»Ресторан у готелі «President Hotel»Ресторан у готелі «President Hotel»

Середня цінова категорія для весільного бенкету – 1500 грн/ос.

Адреса: вулиця Госпітальна, 12.

Бажаєте весілля з яскравим колоритом сонячної Грузії для цього не потрібно лишати столицю України. Філософію кавказького весілля цілком можна відчути в самому серці Києва в ресторані «Хванчкара». Інтер’єр закладу прикрашений традиційними національними атрибутами – автентичні меблі, глиняний посуд, розпис на стінах. На гостей закладу чекає багатий стіл, багата карта вин, міцна чача та щедрі щирі тости на честь молодих. 

Ресторан «Хванчкара»Ресторан «Хванчкара»Ресторан «Хванчкара»

Меню ресторану – немов пісня, виконана на багато голосів, назви страв звучать красиво і мелодійно, пестячи слух: сациві, чахохбілі, лобіо, сацебелі, сулугуні… Готують частування справжні грузинські кухарі, які чудово володіють тонкощами традиційної кухні. Обов’язково спробуйте щось з мангал меню, наприклад, соковите каре ягняти, шашлик, люля-кебаб, запечені овочі або замовте всю цю смакоту в складі м’ясного сету. 

Середній чек по меню кухні – 500 грн, пляшка грузинського вина в середньому коштує 230 грн, виходячи з цих цін, банкет на 20 гостей коштуватиме близько 10 тисяч гривень.

Графік роботи: Пн-Нд з 11:00 до 21:00.

Адреса:вулиця Софіївська, 10, провулокПолітехнічний, 1/33.

І останній заклад в нашій добірці, в якому ви зможете відгуляти весілля в українському стилі, – це ресторан «Мітла». Яскраве автентичне кафе дивує цікавим оформленням, гарним інтер’єром, національним українським декором та нашою щирою гостинністю.

Для бенкетів у ресторані є два затишні окремі зали:

  • малий банкет до 24 гостей.
  • великий для компанії до 30 гостей.

Ресторан «Мітла»Ресторан «Мітла»Ресторан «Мітла»Ресторан «Мітла»

Відсвяткувати весілля у «Метлі» – бюджетно, адже ціни дуже прийнятні – в середньому по 500 грн на одного гостя. Напої можна принести із собою. 

У банкетному меню є великий вибір страв української кухні, але є і європейська класика.

До банкету відвідайте ресторан, спробуйте кухню і погляньте на атмосферу, щоб бути впевненими у своєму виборі.

Графік роботи: Пн-Нд з 10:00 до 22:00.

Адреса:вул. Прорізна, 21.

Раніше ми писали про те, де у Києві подають смачні й неординарні страви у першій половині дня.

Також розповідали проте, де в Києві смачно та недорого поїсти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #весілля #банкет #ресторан #бюджет #наречений і наречена
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...