• Головна
  • Київські поліцейські затримали зловмисника, який обкрадав автомобілі, – ФОТО
10:15, 10 липня 2023 р.

Київські поліцейські затримали зловмисника, який обкрадав автомобілі, – ФОТО

Київські поліцейські затримали зловмисника, який обкрадав автомобілі, – ФОТО

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який обкрадав автомобілі містян. На даний час встановлено два епізоди вчинених чоловіком крадіжок з автомобілів, перевірка продовжується.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин Києва, Київщини та України.

Днями на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку документів та 200 доларів США із автомобіля 55-річного киянина, який був припаркований на стоянці біля магазину у Солом’янському районі столиці. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група районного управління поліції, – розповіли правоохоронці.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські упродовж кількох годин викрили у скоєнні злочину 47-річного місцевого мешканця, який вже неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Встановлено, що чоловік за допомогою спеціального пристрою відсканував сигналізацію на чужому автомобілі та крав цінне майно.

За місцем проживання фігуранта слідчі провели невідкладний обшук. Так, окрім речей 55-річного водія, правоохоронці знайшли у квартирі зловмисника викрадені тижнем раніше у такий самий спосіб речі 62-річної жінки.

У столиці правоохоронці викрили чоловіка, який обікрав автомобілі, МВС України

У столиці правоохоронці викрили чоловіка, який обікрав автомобілі, МВС України

На даний час правоохоронці встановили два епізоди вчинених чоловіком крадіжок з автомобілів, перевірка продовжується.

Правоохоронці оголосили правопорушникові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, ми розповідали, що у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який викрав чужий автомобіль. Зловмисник знайшов ключі від автівки разом з документами власника та вирішив викрасти транспортний засіб, коли розшукав його.

Також писали раніше про те, що у Києві затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у крадіжці із автомобілів на території Голосіївського району. Попередньо, зловмисник причетний до 17 таких випадків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #крадіжка #правоохоронці #авто #сигналізація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...