• Головна
  • У Києві відкрили стежку для активного відпочинку «Труханів трейл», – ФОТО
11:22, 26 червня 2023 р.

У Києві відкрили стежку для активного відпочинку «Труханів трейл», – ФОТО

У Києві відкрили стежку для активного відпочинку «Труханів трейл», – ФОТО

У неділю, 25 червня, у Києві відбулося відкриття стежки для активного відпочинку «Труханів трейл» і забіг за участю відомих представників бігової спільноти. Маршрут дає змогу відкрити Труханів острів по-новому, отримавши переваги заміського активного відпочинку практично в самому центрі Києва.

Про це повідомили в Київській міській держадміністрації.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

У столиці відкрили стежку здоров‘я «Труханів трейл»У столиці відкрили стежку здоров‘я «Труханів трейл»У столиці відкрили стежку здоров‘я «Труханів трейл»

Ми знаємо, яким великим є запит киян на відпочинок, зокрема активний, на лоні природи. На жаль, через воєнний стан доступ до наших лісів зараз обмежений. «Труханів трейл» – це гарна альтернатива заміському відпочинку, адже маршрут проходить через чудову природу Труханового острову і дає можливість відчути себе десь далеко за містом. Запрошуємо киян та гостей столиці в це мальовниче місце, щоб відкрити Труханів острів по-новому», – сказав директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

За словами очільниці Департаменту молоді та спорту КМДА Юлії Хан, облаштування маршруту для активного відпочинку на Трухановому острові є чудовою ідеєю, адже створює ще більше можливостей для занять спортом на відкритому повітрі.

Труханів острів є особливим місцем для кожного, хто займається бігом. Особисто я вже багато років проводжу тут свої тренування. Пам‘ятаю, як 7 років тому під час пробіжок доводилося долати чагарники, які постійно збивали зі шляху і вибивали з темпу. Для представників бігової спільноти це надзвичайно цінно, що з‘являються нові добре облаштовані стежки для активного відпочинку. Тому запрошую всіх охочих на нові маршрути! Діліться своїми враженнями та вносьте свої пропозиції, чим доповнювати наші локації, щоб вони були максимально комфортними для вас, – закликала Юлія Хан.

Також ми повідомляли раніше про те, що у київському парку «Партизанської слави» комунальники дерусифікували центральну прогулянкову стежку.

Крім того, писали про те, де у Києві можна активно провести відпочинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #Труханів острів #стежка здоров‘я #КМДА #забіг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...