• Головна
  • На Київщині під час переходу вірян до ПЦУ розгорівся конфлікт, – ФОТО
16:18, 25 червня 2023 р.

На Київщині під час переходу вірян до ПЦУ розгорівся конфлікт, – ФОТО

На Київщині під час переходу вірян до ПЦУ розгорівся конфлікт, – ФОТО

У Білогородці Київської області поліція запобігла порушенню громадського порядку під час переходу парафій з УПЦ МП до ПЦУ.

Про це повідомили в поліції Київської області.

Також ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих, актуальних та перевірених новин. Підписуйтесь.

25 червня, близько 10 години, правоохоронці Бучанського управління поліції забезпечували громадський порядок у Білогородській громаді, де триває процедура переходу вірян з УПЦ до ПЦУ. Між сторонами виник конфлікт, подальшого розвитку якого поліцейським вдалося не допустити, – йдеться в повідомленні правоохоронців.

За фактами дрібного хуліганства (ст. 173 КУпАП) та злісної непокори законному розпорядженню або вимозі поліцейського (ст. 185 КУпАП) працівники поліції склали щодо правопорушників протоколи. Наразі всі троє відпущені додому.

Як ми розповідали, на в'їзді до Києва прикордонники зупинили паломницю Києво-Печерської лаври. Жінка мала при собі чималу пачку з грошима. Серед купюр були й російські рублі.

Крім того, писали про те, що під Києвом прикордонники затримали священника, який закликав українців ухилятися від військової служби. Крім того, у телефоні чоловіка виявили проросійський контент. Також він підписаний на низку проросійських каналів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #церква #ПЦУ #перехід #віряни #сварка #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...