• Головна
  • На в’їзді до Києва затримали проросійського священника, – ФОТО
16:08, 19 червня 2023 р.

На в’їзді до Києва затримали проросійського священника, – ФОТО

На в’їзді до Києва затримали проросійського священника, – ФОТО

Під Києвом прикордонники затримали священника, який закликав українців ухилятися від військової служби. Крім того, у телефоні чоловіка виявили проросійський контент. Також він підписаний на низку проросійських каналів.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

За даними відомства, громадянина України зупинили для перевірки прикордонники на в’їзді до Києва. Під час перевірки з’ясувалося, що це уродженець столиці 1980 року народження. У мобільному телефоні клірика виявили проросійський контент. Киянин також підписаний на низку російських сторінок.

Під Києвом затримали священника, який є прихильником рф, ДПСУ

Під Києвом затримали священника, який є прихильником рф, ДПСУ

Крім цього, з перевірки листувань в одному з месенджерів стало відомо, що священник неодноразово здійснював грошові перекази на рахунки у рф і навіть на молитву кидав додатково 100 гривень по курсу рубля.

Прикордонники передали священика співробітникам Служби безпеки України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що прикордонники виявили в Київській області поціновувача «русского міра». Ним виявився священник колишньої УПЦ МП.

Також розповідали, що 18 квітня до Обухівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення від настоятеля храму про те, що невідома особа викрала гроші з благодійної скриньки, хрест священника та електроінструменти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #священник #прихильник рф #прикордонники #перевірка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...