• Головна
  • Співав пісню Гаріка Сукачова про красу москви: у Білій Церкві в караоке розгорівся скандал
19:31, 21 травня 2023 р.

Співав пісню Гаріка Сукачова про красу москви: у Білій Церкві в караоке розгорівся скандал

Співав пісню Гаріка Сукачова про красу москви: у Білій Церкві в караоке розгорівся скандал

В одному із закладів Білої Церкви в Київській області розгорівся мовний скандал через пісню, яку виконував один нетверезий відвідувач у караоке.

Про це повідомила одна з відвідувачок.

Так, дівчина, яка відпочивала в закладі з подругою, почула, як чоловік співав у караоке пісню Гаріка Сухачова про красу москви.

"За столиком навпроти сиділа компанія з 3-х чоловік. До них не було ніяких претензій до моменту, поки не почала грати чергова російська пісня з тестом «горад мой, масква». Тут уже моя подружка не витримала і підійшла зробити зауваження, але не за мову, а за пісню. Коли я побачила реакцію чоловіка, який це співав (а йому було просто пофіг на зауваження), підійшла я. Трішки в грубішій формі запитала його, як воно співати таке лайно в країні, в якій йде війна, де гинуть найкращі, а ці нелюди співають про маскву. Мені, звісно, почали грубити і бикувати", - написала дівчина в інстаграмі.

Також дівчина обурилася такою кількістю російської попси в закладі. Вона нагадала, що росія рік тому здійснила повномасштабний напад на Україну і досі йде війна.

Перше, що мене дуже засмутило, це те, що на планшеті з музикою майже НЕ МОЖЛИВО знайти наших виконавців, але величезний вибір музики країни-агресора. Тому довелося співати українські пісні з цього маленького списку, - додала вона.

У свою чергу адміністрація закладу вибачилася перед відвідувачкою за російські пісні та слабку реакцію на агресію нетверезої пари.

Згодом чоловік приніс українцям свої публічні вибачення.

Відповідне звернення з’явилося у мережі.

«Я, Артеменко Богдан Петрович, хотів би принести вибачення перед вами, перед жителями нашого міста, перед військовослужбовцями і їх родинами за ситуацію, яку я допустив 19 числа цього місяця у ресторані Fellini. Мені прикро за доставлені негативні емоції такому загалу людей. Я щиро вибачаюся перед вами! І це буде гарним досвідом для мене і, можливо, інших наших співгромадян, які могли допустити ту саму помилку», – сказав він.

Співав пісню Гаріка Сукачова про красу москви: у Білій Церкві в караоке розгорівся скандал, фото-3

Також повідомляється, що чоловікові вручили повістку до військкомату.

Раніше ми розповідали, що київські спецпризначенці затримали пасажира з наркотиками та пʼяну дебоширку.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #скандал в Білій церкві #пісня про москву
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...