• Головна
  • Пасажир з наркотиками та пʼяна дебоширка: київські спецпризначенці затримали порушників, - ВІДЕО
16:01, 21 травня 2023 р.

Пасажир з наркотиками та пʼяна дебоширка: київські спецпризначенці затримали порушників, - ВІДЕО

Скріншот із відео

Скріншот із відео

Під час патрулювання території Голосіївського району столиці спецпризначенці полку поліції № 1 помітили автомобіль, з якого гучно грала музика, а з вікна пасажирка висунула ноги. Поліцейські зупинили транспортний засіб для перевірки, однак під час спілкування пасажирка авто почала себе агресивно поводити.

Про інцидент розповіли у поліції Києва.

Працівники поліції намагалися вгамувати киянку, але та вдарила правоохоронця по обличчю та розбила бодікамеру. Фігурантку одразу затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили її до територіального управління поліції.

Крім того, під час огляду автомобіля спецпризначенці виявили у пасажира марихуану, яку він зберігав для власного вживання. Чоловіка дізнавачі затримали у порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України, а речові докази вилучили та направили на проведення експертизи.

За даними фактами слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочаті досудові розслідування за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту та ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

За такі дії жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі, а чоловіку до п’яти років обмеження волі.

Раніше ми розповідали, що у Києві затримали нападника, який побив водія та поцупив авто.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #поліція #наркотики #дебоширка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...