• Головна
  • Михайло Поплавський йде з посади ректора Київського університету культури
14:45, 10 квітня 2023 р.

Михайло Поплавський йде з посади ректора Київського університету культури

Михайло Поплавський йде з посади ректора Київського університету культури

Напередодні ювілейної дати - 30 років очолення Київського університету культури, Поплавський здивував несподіваною заявою. Він оголосив у соцмережах, що хоче піти з посади та передати повноваження молодому наступнику.

А сам готовий бути головою Вченої ради, допомагати та разом із командою реалізовувати спільну мрію — розвивати потужний Університет майбутнього, виховувати талановитих українців.

"Головне для кожного артиста: своєвчасно піти зі сцени під аплодисменти! Я хочу передати повноваження молодому ректору і бути головою Вченої ради, допомагати.Завжди має бути межа і почуття міри. Університет майбутнього – це моя мрія, яку ми реалізовуємо разом з командою", - написав Поплавський на своїй сторінці в Instagram.

Ювіляр додав: аби стати успішним, потрібно вкласти у справу всю душу і серце, викластися по-максимуму задля досягнення мети.

"Завдяки цій простій істині – відбувся Поплавський!" - без зайвої скромності відзначив ректор. Він побажав кожному пройти свій український шлях та додав, що на власному прикладі довів, що в житті немає нічого неможливого.

Михайло Поплавський очолив Університет культури в 1993 році, ставши наймолодшим ректором в Україні. Тоді це був маловідомий виш із двома факультетами. Поплавський своїми нестандартними, креативними, навіть епатажними методами, чого тільки вартий його приголомшливий проєкт "Співаючий ректор", збурив український шоу-бізнес, та головне – привернув увагу громадськості до Університету культури.

За тридцять років ректорства Михайло Поплавський перетворив його на один із провідних мистецьких навчальних закладів у країні. Він створив бренд "Михайло Поплавський" і капіталізував його.

Зараз в університеті працює вісім потужних факультетів. Навчання студентів проходить в інноваційних лабораторіях, оснащених новітнім мультимедійним обладнанням, і в сучасних навчальних аудиторіях на престижних факультетах: PR, журналістики та кібербезпеки; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; кіно і телебачення; хореографічного мистецтва; дизайну і реклами; івент-менеджменту та шоу-бізнесу; театру, кіно та естради; музичного мистецтва.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #Поплавський #Київський університет культури
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...