• Головна
  • Об'ємні літери – реклама чи необхідність?
Новини компаній
18:00, 30 березня 2023 р.

Об'ємні літери – реклама чи необхідність?

Новини компаній

Об'ємні вивіски у вигляді букв все частіше трапляються на очі у великих і маленьких містах – не дивно, адже це досить ефективний спосіб реклами магазину чи іншого закладу. Таку зовнішню рекламу в Одесі можна замовити у компанії “Фабрика реклами” наружна реклама.

Об'ємні літери – реклама чи необхідність?, фото-1

Наявність різних технологій виготовлення на рекламному ринку забезпечила появу нових видів об'ємних вивісок.

Є моделі без підсвічування ‒ відносно прості у виготовленні та універсальні конструкції. Вони добре підходять для магазинів, зокрема фірмових. Найчастіше такі рекламні конструкції відіграють декоративну роль або розташовуються всередині будівель при хорошому внутрішньому освітленні.

Переваги моделей без підсвічування є очевидними:

  • низька вартість виготовлення за рахунок простих матеріалів та відсутності підсвічування;
  • стійкість до різних факторів середовища;
  • простість монтажу та невелика вага таких конструкцій.

Ще один варіант такої реклами – об'ємні літери з підсвічуванням. Підсвічування може бути лицьовим або контражурним, а розміри завжди можна встановити за бажанням. 

Яскраве лицьове підсвічування забезпечує гарну помітність вивіски у будь-який час доби. Увечері така вивіска стає особливо помітною через яскраві світлодіоди всередині літер, а вдень її помічають за рахунок впізнаваного і дизайну, що виділяється.

Контражурне підсвічування дорожче у виготовленні, але при цьому така реклама виглядає дорожче. Літери підсвічуються по краях м'яким світлом, яке може бути як у тон вивіски, так і контрастувати з нею.

Використання економічних світлодіодів та світлодіодних стрічок у світлових вивісках не сильно збільшує платежі за електрику, і при цьому такі джерела освітлення довго не потребують заміни.

Окрім таких “закритих” світлових конструкцій також є об'ємні вивіски з відкритими діодами, які знаходяться прямо на лицьовій стороні букв. Таке підсвічування часто змінює колір і свою інтенсивність, що робить його особливо привабливим у вечірній час. Це найяскравіший і найстильніший варіант світлових вивісок – особливо з урахуванням того, що сучасні технології дозволяють програмувати режим підсвічування на свій смак. Також це хороша альтернатива неоновим вивіскам – діоди витрачають на себе менше електроенергії.

Об'ємні літери – реклама чи необхідність?, фото-2

Об'ємні букви як ефективна зовнішня реклама

Такі рекламні конструкції насамперед інформативні. Їх бачить кожен перехожий, і навіть з урахуванням короткого часу контакту вивіска закарбовується в пам'яті. Крім того, красива вивіска підтримує імідж і стиль компанії, позитивно впливаючи на враження клієнтів про вас.

Об'ємні літери як конструкції важать здебільшого менше за великі світлові короби - їхній монтаж і демонтаж спрощено.

Поєднання цих переваг робить об'ємні букви універсальним рішенням для ефективної зовнішньої реклами. 

Замовити оригінальні об'ємні букви для реклами свого бізнесу можна в компанії "Фабрика реклами" - зробити це можна на їхньому сайті, за номерами телефонів: (048) 798-21-11, (048) 702-21-11 або звернувшись за адресою компанії в Одесі: вулиця Богдана Хмельницького, 24.

.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...