• Головна
  • У Києві військові розпочали навчання по захисту столиці
17:13, 21 лютого 2023 р.

У Києві військові розпочали навчання по захисту столиці

У Києві військові розпочали навчання по захисту столиці

Починаючи від вівторка, 21 лютого, у Києві розпочались заплановані тренування сил і засобів міста. Навчання по захисту столиці триватимуть упродовж кількох днів.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації (КМВА).

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

За сценарієм, ворог проводить наступальну операцію з північного напрямку. Завдання сил і засобів оборони Києва – під керівництвом командувача відпрацювати весь комплекс завдань по обороні столиці. Окрім того, в ході тренування наші військові планують провести навчання із захисту цивільного населення в умовах бойових дій, – розповів керівник КМВА Сергій Попко.

Він наголосив, що навчання відбувається в межах заздалегідь узгодженого плану і загроза наступу ворога на Київському напрямку на сьогодні є мінімальною.

Також ми писали раніше про те, що командувач Сухопутних військ Збройних Сил України – командувач оборони Києва та оперативного напрямку, Герой України генерал-полковник Олександр Сирський назвав найкритичніший момент операції по обороні Києва, яка тривала в період з 24 лютого по 2 квітня минулого року.

Крім того, зібрали ТОП-10 фейків російської пропаганди, які рф поширювала протягом дев’яти років російсько-української війни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #військові #оборона #КМВА #захист #навчання
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...