• Головна
  • Розпочато залізничні контейнерні перевезення з Китаю в обхід росії для бізнес-клієнтів
Новини компаній
11:00, 31 січня 2023 р.

Розпочато залізничні контейнерні перевезення з Китаю в обхід росії для бізнес-клієнтів

Новини компаній

Міжнародні залізничні контейнерні перевезення FCL та LCL вантажів з Китаю в обхід росії через країни південно-західної Азії

У зв’язку з військовою агресією росії проти України та блокуванням морських портів, маємо нові виклики при доставці вантажів з Китаю. Зважаючи на те, що транспортно-логістична компанія MCargo з початку повномасштабного вторгнення не призупиняла свою діяльність ні на один день та безперервно здійснювала доставку вантажів через Європу, наразі стало актуальним запровадження перевезень залізницею через країни південно-західної Азії.

Відправлення відбувається щотижня зі станцій південно-східного Китаю. Доставка вантажів з Китаю здійснюється 40-футовими HQ контейнерами з можливістю FCL та LCL сервісів. До перевезення приймаються як звичайні комерційні вантажі, так і небезпечні, в тому числі генератори, зарядні станції та акумуляторні батареї. Додатково забезпечується локальна логістика, консолідація відправлень та митне оформлення.

Розпочато залізничні контейнерні перевезення з Китаю в обхід росії для бізнес-клієнтів, фото-1

Південний «Шовковий шлях» пролягає в обхід країни агресора та проходить через країни південно-західної Азії, а саме м. Хоргос, що в Казахстані. Після прибуття вантажів в Європу та оформлення транзитних декларацій відбувається подальша доставка. Перевезення в Україну здійснюється автомобільним транспортом на будь-який митний термінал одразу після надходження вантажу до Європи без очікування інших відправлень.

Українська транспортно-експедиційна компанія MCargo працює у сфері міжнародної логістики та митно-брокерських послуг. Станом на січень 2023 є дійсним членом Торгово-Промислової Палати України, Асоціації Митних Брокерів України та Асоціації Міжнародних Експедиторів України, а також має дозвіл на здійснення митно-брокерської діяльності.

З 01 лютого 2023 року починає працювати портал з детальною інформацією щодо залізничних контейнерних перевезень з Китаю для бізнес-клієнтів за посиланням: https://www.rail-way.kiev.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...