Новини компаній
12:02, 14 листопада 2022 р.

Чим вигідний товарний бетон?

Новини компаній

Бетон як будівельний матеріал багато хто готує безпосередньо на будівельному майданчику. Але такий варіант не є ефективним з огляду на сучасні логістичні та промислові можливості. Дійсно, років 50 тому кожен підрядник купував окремо цемент, набирав в кар’єри пісок, брав воду у найближчому водоймищі, але зараз з розширенням парку автоміксерів, розвитком виробничої та дорожньої інфраструктури, стало вигідніше замовляти приготування та доставку товарного бетону. 

Всім, хто вважає, що приготування бетонного розчину власними руками це надійно, зручно та економно, ми пропонуємо ознайомитись з наведеним нижче текстом.

Що таке товарний бетон?

Товарний бетон https://www.kalenyk.com.ua/ua/betonnye-smesi/beton – це готовий до застосування за призначенням розчин, що виробляється у заводських умовах та подається на будівельний майданчик замовника спецтехнікою виробника. Додавання жодних компонентів (води, піску, присадок) товарний бетон не потребує. Єдине, про що залишається потурбуватися замовнику – це наповнювач, арматура та спосіб подачі бетону в форму: ємності, форми чи бетонопомпи. 

Таким чином, товарний бетон подається на об’єкт замовника у стані, придатному до використання, із збереженням всіх будівельних властивостей, а інженерні конструкції з нього виробляє сам замовник. 

Переваги товарного бетону

Але чому товарний бетон вигідніший за аналогічний розчин власного приготування? Все стане зрозуміло, якщо перерахувати переваги першого і складності останнього. Отже, почнемо:

  • Товарний бетон виготовляється заводським способом великими партіями та у великих ємностях. Це гарантує однакову якість та передбачуваність властивостей розчину. Водночас спроба замішати розчин на будівельному майданчику з використанням компактної бетономішалки призводить до отримання розчину з різними характеристиками;

  • Масове заводське виробництво будматеріалів завжди коштуватиме менше, ніж кустарне приготування розчину. Поміркуйте, скільки потрібно витратити часу на роботу з компактною бетономішалкою, окрему доставку піску, води, цементу, завантаження та звільнення бетономішалки для кожної наступної партії, і вам стане зрозуміло, що ручна праця – це зовсім не економія;

  • Товарний бетон проходить контроль якості у заводських умовах. Перевіряється все, навіть кислотність води. Про перевірку якості продукту, що виготовлений самостійно, краще мовчати;

  • Товарний бетон – єдине, чим можна користуватись у монолітному будівництві. Наприклад, коли все будування споруди йде методом заливання в опалубку, про порційне приготування розчину на майданчику не може йти мови. Подумайте тільки, скільки ви отримаєте дефектів та холодних швів, що перекреслюють саму ідею монолітного будівництва. У той же час автоміксер з товарним бетоном за одне випорожнення здатний залити повний будівельний елемент, що ви плануєте отримати. 

Таким чином, самостійне приготування бетонного розчину має сенс лише у тих випадках, коли плануються малі будівельні обсяги: стяжка підлоги, бетонування гаражної ями, анкерування садової перголи тощо. Коли ж йдеться про будівництво фундаменту для дома, довгого паркану чи більші за обсягом роботи, то це вже привід замовити товарний бетон.

Пропозиції компанії Kalenyk&Co

Київська компанія Kalenyk&Co має всі необхідні потужності для приготування товарного бетону. Доставка продукту на майданчик замовника забезпечується нашими водіями та автоміксерами різної місткості. Ми готуємо бетон будь-якої марки – навіть гідротехнічний, працюємо 365 днів на рік, незалежно від погодних умов, вихідних та свят. 

За більш ніж 16-річну історію бізнесу ми не зірвали жодного постачання, а наші ціни в порівнянні з коштами, які ви витрачуєте на власноручне приготування будівельного розчину, незрівнянно менші. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...