• Головна
  • Пультова сигналізація для охорони квартир — групи датчиків захисту
Новини компаній
14:07, 27 жовтня 2022 р.

Пультова сигналізація для охорони квартир — групи датчиків захисту

Новини компаній

Встановлення пультової охорони домівки не обходиться без датчиків. Їх кількість та розташування мають планувати фахівці. Зазвичай усі одразу не використовують — як через витрати, так і через ефективність системи. За бажанням подключить квартиру к охране в Харькове, варто знати, що елементи діляться на три основні групи: датчики руху, ті, що захищають вікна та двері та ті, що сигналізують про загорання або збої в побутових установках.

Пультовий захист квартири дозволяє в будь-яку секунду отримати допомогу групи реагування, яка виїжджає на місце в лічені хвилини.

Як відбувається захист домівки: функції датчиків руху

Їхнє завдання — виявити присутність зловмисника на території, що охороняється. На вибір є різні моделі — мікрохвильові, інфрачервоні або здвоєні, які реагують відразу на обидва види випромінювання. Вони найефективніші, оскільки дозволяють виключити помилкові спрацьовування. У продажу є пристрої з регульованим порогом чутливості, які можна налаштувати так, щоб вони не реагували на рух дрібних тварин. 

Датчики зазвичай розміщують у кутах кімнати. Мікрохвильові та інфрачервоні, що випромінюють промені, при перетині яких спрацьовує сигналізація, монтуються на паркані, на стіні будинку, поряд з вікнами та дверима, а також на воротах гаража. Підбір сигналізації для охорони квартири здійснює компанії, як і її монтаж.

FkKAy3IJ3mAJmF8ahJUhXYD3sP0Xya7rJsHxO5_Bnm_jNH7t9yWbd5AAtzIque3YEp72xvcQMVW7fBIAnZKmrRKzaWlFkgiSl5FJCk13vmGy2WBPxYTVmamwOZYmZnBaO1g1FEio-U4SFdE8k8nbh5mONrC9x2vP4HANnWWr4Xy3lD-5oDDnfNthIQ

Зверніть увагу! Вуличні сповіщувачі працюють у набагато складніших умовах, ніж ті, що використовуються всередині приміщень, адже вони схильні до несприятливих погодних умов. Тому, вибираючи їх, ви повинні переконатися, що вони найвищої якості. В іншому випадку девайси швидко зламаються або викличуть помилкові спрацьовування.

Системи для охорони квартири, що сигналізують про загорання або збої в домашніх установках

Ця група механізмів не захищає помешкання від грабіжників, але істотно впливає на безпеку домочадців. 

  1. Детектори диму. Встановлені на кухні, біля камінів та опалювальних котлів, реагують на дим та високу температуру. У разі спалаху сповістять контрольну панель, яка викликає тривогу.

  2. Детектори чадного газу. Розміщують у приміщеннях з каміном або котлом. Їхнє завдання — попередити про небезпечну концентрацію чадного газу. 

  3. Детектори, що реагують на високу концентрацію природного газу та детектори затоплення. Перший, встановлений під стелею, попереджає про витік зрідженого газу, другий, розташований біля підлоги, про витік води.

Розумна домашня сигналізація

Для підвищення безпеки домочадців систему сигналізації можна інтегрувати в інтелектуальну систему. Їхня інтеграція дає широкий спектр можливостей. Наприклад, датчик руху можна поєднати із системою моніторингу. Коли він виявить рух, ви отримаєте сповіщення із записом, де зможете перевірити, чи є привід для занепокоєння. Інтелектуальна установка також може поєднувати датчики чадного газу з вентиляцією — при високій концентрації автоматично вмикається інтенсивний повітрообмін. Інші приклади включають відключення газу у разі витоку або подачі води під час затоплення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...