• Головна
  • Брокер Пеллірон: відгуки клієнтів, огляд компанії
Новини компаній
16:20, 17 жовтня 2022 р.

Брокер Пеллірон: відгуки клієнтів, огляд компанії

Новини компаній
Брокер Пеллірон: відгуки клієнтів, огляд компанії, фото-1

Інвестори та трейдери оптимістично дивляться на перспективи заробітку на світових фондових біржах. Збільшення обсягу накопичень на торговому рахунку визначає вироблена стратегія, обсяг капіталу та вибір брокера. В інтернеті успішно працює величезна кількість брокерських компаній. Досить високий рейтинг має брокер Пеллірон, відгуки – за 14 років своєї роботи компанія зарекомендувала себе на ринку як надійний фінансовий партнер, надаючи трейдерам першокласний сервіс та вигідні умови для торгівлі.

Відгуки про брокера Pelliron

Зацікавленій людині не складе труднощів знайти інформацію про брокерську компанію, щоб підтвердити компетентність її роботи. Вичерпну інформацію про свою діяльність брокер надає на офіційному сайті. На цей час діючими клієнтами компанії є трейдери 39 країн світу, сумарний капітал яких становить кілька мільйонів доларів. Завдяки брокеру вони отримують доступ до найбільших світових фондових бірж.

Відгуки Пеллiрон - вихід на біржу – через торговий термінал

Брокер Пеллірон пропонує зручну платформу MetaTrader 5, яка має потужну аналітику та має все необхідне для торгівлі як новачка, так і досвідченого трейдера. Завдяки великій різноманітності вибору ордерів та режимів їх виконання, трейдер може реалізувати будь-яку торгову стратегію для успішної роботи на валютному та криптовалютному ринку. Наявність спеціальних версій дозволяє торгувати на фінансових ринках із ПК та мобільних телефонів.

Умови торгівлі від брокера Pelliron

На офіційному сайті компанії вказується, що головна місія брокера полягає у тому, щоб створити найбільш комфортні умови для своїх клієнтів. Це підтверджують умови торгівлі із низкою переваг на ринку. Так, клієнтам надається кілька видів поповнень рахунку, плече 1:100 та можливість торгувати з 1 та 0,1 лотом на одному рахунку. Відмінною перевагою також є фіксовані спреди та нульові свопи.

Зацікавленість компанії в успіхах клієнтів підтверджує ряд діючих партнерських програм, учасники яких можуть отримати до 36% річних. Деякі з них розраховані переважно для нових учасників і дозволяють отримати додатково від брокера на рахунок до 100% коштів (бонусна програма "Дабл Хіт" та "1+1"). Учасниками програми VIP Club є досвідчені трейдери з великою сумою на депозитному рахунку, яким пропонується можливість отримати 48% річних.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...