• Головна
  • Автотовари, про котрі потрібно задуматись перед зимою
Новини компаній
15:40, 7 жовтня 2022 р.

Автотовари, про котрі потрібно задуматись перед зимою

Новини компаній

Всім привіт! Вас вітає інтернет-магазин автотоварів Lido ua. Вже пройшло більше, ніж півроку нашої визвольної війни за право вважатися українцями. Багато чого змінилося у нашій з вами країні за час війни, але автомагазин Lido, — незмінно має у своєму арсеналі все для автомобіля та готовий приймати ваші заявки, та відправляти товар у день замовлення. Ми наполегливо працюємо, щоб навіть у такий складний час ви змогли знайти у нас все для авто.

Також, всі акції продовжено до повної перемоги ЗСУ над рашистами. Слава Україні!

Зарядний пристрій для аккумулятора

«Готуйте сані літом», — як то кажуть. До зими залишилося не так багато часу, та й вже, інколи, стовпчики термометрів наближаються до 0°.

Важливо завчасно подбати про заряд акумулятора вашого авто, адже можна так і нікуди не поїхати. Також, слід пам’ятати, що вчасна підзарядка в холодну погоду продовжує термін експлуатації аккумулятора.

Особливою популярністю користується продукція виробника «Alligator». Простота та надійність в роботі — ось головні причини такої популярності цього виробника зарядних пристроїв для автомобільних акумуляторів серед наших клієнтів. Усі ціни на зарядні пристрої для акумуляторів від виробника.

Автотовари, про котрі потрібно задуматись перед зимою, фото-1

На Lido представлені тільки сертифіковані товари для автомобіліста за стандартами ЄС та США. Тож, ви можете бути впевнені на всі 100%, що зарядний пристрій для автомобіля буде працювати та прослужить вам довго та надійно.

Масло для авто

У каталозі представлено ​​продукцію виробників Shell, Aral, Bi-Power, Castrol, BMW, Elf, Honda, Mazda, Statoil та багатьох інших.

За типом масел є моторні, трансмісійні, сервісні оливи, індустріальні, мастила, та також мастила для мототехніки.

За час війни у Lido ua з’явилися нові постачальники масел для автомобілів з Великої Британії та США — від світових брендів.

Усі товари мастил для автомобілів сертифіковані та продаються із всією необхідною гарантійною документацією.

В нашому автомагазині ви справді можете знайти всі необхідні машинні масла.

Якщо вам важко розібратися, чи ви водій початківець — можете сміливо консультуватися з нашими менеджерами. Вам доступно прояснять всі деталі та нюанси щодо складу, в'язкості, сезонності, автомобільних масел та допоможуть зробити правильний вибір масла для авто. Вчасно оновлюйте авто масла і все буде добре.

Якби ваш автомобіль умів розмовляти, він б сказав — «спасибі, друже».

І не цурайтеся автохімії та автоаксесуарів. Lido ua — це гарантія на все. Все буде Україна! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...