• Головна
  • На Київщині судитимуть чиновника за розтрату 1,5 мільйона гривень
17:37, 30 вересня 2022 р.

На Київщині судитимуть чиновника за розтрату 1,5 мільйона гривень

На Київщині судитимуть чиновника за розтрату 1,5 мільйона гривень

Прокуратура повідомила про підозру старшому інспектору відділу технічного нагляду одного з департаментів Київської обласної державної адміністрації за розтрату 1,5 мільйона гривень з бюджетних коштів, які були виділені на ремонт школи на Київщині.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

За даними слідства, товариство з обмеженою відповідальністю на підставі договору з Київською обласною державною адміністрацією виконувало роботи з капітального ремонту школи на території однієї з міських рад області.

Підозрюваний, розуміючи, що роботи в повному обсязі не виконані, підписав акти приймання виконаних робіт з недостовірною інформацією. Ці документи стали підставою для перерахування товариству бюджетних коштів за нібито виконані роботи, - розповіли в прокуратурі.

Згідно з висновком проведеної будівельно-технічної експертизи, вартість робіт, які фактично не виконані, але внесені у звітну документацію, становить понад 1,5 млн грн. Таким чином, зловживаючи своїм службовим становищем, підозрюваний здійснив розтрату бюджетних коштів.

Чоловіку оголошено про підозру за фактом службового підроблення та розтрати бюджетних коштів за ч.2 ст. 366, ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Раніше ми розповідали, що суд арештував майно одного з найбільших забудовників Київщини.

Також вас може зацікавити: Прокуратура повідомила про підозру киянину, який виправдовував агресію рф та закликав до зміни держкордону

Головні новини Києва - 44.ua у Телеграмі: актуальні та превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #прокуратура #чиновник #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...