• Головна
  • Мешканці Києва вимагають у місцевої влади відремонтувати всі укриття у столиці
16:19, 29 серпня 2022 р.

Мешканці Києва вимагають у місцевої влади відремонтувати всі укриття у столиці

Мешканці Києва вимагають у місцевої влади відремонтувати всі укриття у столиці

Мешканці Києва скаржаться на жахливий стан укриттів та вимагають від столичної влади відремонтувати усі захисні споруди у місті.

Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації та стрімко набирає необхідні для розгляду голоси.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх подій.

Автор петиції №11079 Роман Настенко акцентує увагу столичних чиновників на жахливому стані більшості укриттів у Києві.

Більшість бомбосховищ Києва у жахливому стані. При цьому влада намагається змусити киян користуватися бомбосховищами, забороняючи роботу транспорту та магазинів під час повітряних тривог. А до бомбосховища страшно зайти. Пропоную розібратися з такою державною шизофренією і відремонтувати бомбосховища, – зазначив автор петиції.

Лише за тиждень петиція №11079 зібрала понад п'ять тисяч підписів із шести тисяч необхідних для розгляду мером столиці Віталієм Кличком.

Також ми писали про те, що міський голова Києва Віталій Кличко відхилив петицію понад 6000 киян щодо безперебійного руху громадського транспорту під час повітряних тривог.

Крім того, повідомляли, що українці віддали понад 6,5 мільйонів голосів у рейтинговому електронному голосуванні щодо перейменувань міських об’єктів Києва, назви яких пов’язані з російською федерацією та її сателітами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #бомбосховища #ремонт #петиція #кияни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...