• Головна
  • Карпюк – Англійська мова 11 клас, підручник 2019
Новини компаній
16:00, 28 жовтня 2019 р.

Карпюк – Англійська мова 11 клас, підручник 2019

Новини компаній

Раді повідомити про те, що книжковий інтернет-магазин Буклетка оновив свою лінійку підручників. Серед різноманітної навчальної літератури Ви зустрінете цікавий навчально-методичний комплекс з англійської мови, редакції Оксани Карпюк, зокрема підручник та робочий зошит для 11 класу. Видання 2019 року містить в собі цікаву та корисну інформацію, воно створене задля покращення знань учнів, їхнього розвитку, відточення і засвоєння навиків письма, мовлення та граматики. Посібники призначенні для використання вчителями та учнями 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів, рівня стандарт на 10 році навчання англійської мови.

Карпюк Англійська мова 11 клас підручник 2019

Оксана Карпюк створила чудовий підручник для тих учнів, які бажають завершити шкільну програму з максимальним багажем знань з англійської мови. Він допоможе підвести підсумок усієї шкільної програми, визначити прогалини в мовній освіті, та дозволить їх максимально ефективно позбутися. Як відомо, закінчення школи не означає кінець навчанню, адже попереду чекає навчання у вищих навчальних закладах. Саме тому, вкрай важливо закріпити вже набуті лінгвістичні навики і підготувати їх для підняття на більш високий рівень. Це стане запорукою для подальшого навчання та побудови успішної кар’єри, адже без навиків володіння іноземною мовою в сучасному світі прийдеться нелегко. В цій справі, підручники з Англійської мови незамінні помічники.

Матеріал підручника розділений серед восьми основних напрямків:

  • Студентське життя.
  • Вибір.
  • Сім'я.
  • Їжа.
  • Планета.
  • Мистецтво.
  • Підлітки.
  • Суспільство.

Ці теми вже викладалися в минулих роках, тепер за мету покладено систематизувати, переосмислити, повторити, розширити і краще засвоїти дані знання та набуті умінні і навички. Тут, граматичний матеріал подано в більш складній адаптації, що дозволить одинадцятикласникам краще підготуватися до здачі ЗНО і підсумкової атестації.

Англійська мова Карпюк 11 клас Робочий зошит 2019.

Робочий зошит являється невід’ємною складовою в навчального комплексу. Він підвищує ефективність засвоєння матеріалу підручника, та спрощує вчителю процес пошуку додаткової інформації для своїх учнів. Так зошити доступні в декількох варіантах, тому існує можливість індивідуального підбору, або ж їхнього поєднання, наприклад в класах зі збільшеним годинним навантаженням.

Карпюк 11 клас Grammar Practice Book 2019.

Це робочий зошит з граматики, який створений з метою удосконалення граматичних знань учнів та їх використання на практиці. Зошит дозволяє вчителю ефективно контролювати процес навчання виявляти і заповнювати прогалини в ньому, використовуючи індивідуальний підхід. Тепер опрацювати граматичний матеріал стане набагато простіше.

Якщо Вас зацікавила дана авторська серія підручників і посібників, тоді завітайте в інтернет-магазин Буклетка - https://www.bookletka.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...