Не залежно від того, де Ви живете, працюєте, знаходитесь, Вам завжди бажано отримати комфорт і безпеку. Але як цього досягнути, та ще й в будь яку пору року. Вихід є – кліматизація приміщень, яка включає в себе системи вентиляції, кондиціювання та повітряне опалення.

Важливим в вирішенні цього питання є пошук надійного та перевіреного підприємства, яке б змогло виконати всі подібні роботи, та й ще надавати гарантійне обслуговування подібних систем. Такою організацією є  ПП «ЯрТа». Тут Вам запропонують безліч вигідних пропозицій. Команда ПП «ЯрТа» пропонує проектування, виготовлення, гарантійне та пост гарантійне обслуговування систем вентиляції, кондиціювання та повітряного опалення. Окрім цього підприємство реалізує послуги з продажу, монтажу та обслуговуванню теплових насосів, за допомогою яких Ви зможете зекономити кошти на опаленні. Також надаємо додаткові послуги з очищення та іонізації повітря, його дезінфекції та зволоження та багато іншого.

На протязі 10 років ми заробили відмінну репутацію, що є нашим досягненням. Ми працюємо з такими відомими брендами, як LG, Vaillant, Midea, Lennox, Wolf та багатьма іншими. Це говорить про те, що наша продукція є якісною, надійною та безпечною.

Для чого потрібні всі ці штуки? Якісна вентиляція допомагає підвищити рівень продуктивності в робочих показниках підприємств, рівень обслуговування в крамницях, чи просто покращити рівень самопочуття вдома. Ці системи особливо необхідні для сімей, в котрих є хворі на астму, алергію чи інші захворювання системи дихання. Система кондиціювання не просто охолодить чи зігріє повітря, а й ще очистить його, зволожить чи осушить, іонізує.

Системи повітряного опалення можливо використовувати за допомогою різноманітних видів палива: газ, електроенергія, вода чи тверде паливо. Ці системи чудово комплектуються додатковими функціями: зволоження повітря, осушення та очищення, кондиціювання та вентиляція. Таким чином за допомогою однієї системи Ваш будинок перетворюється в затишне й безпечне місце, де можна чудово провести час усією сім’єю.

Ми впевнені, що за тепловими насосами наше майбутнє. Завдяки ним у нас є можливість ефективно використовувати природні ресурси і економити бюджет. А в час високих цін на комунальні послуги це дуже актуально.

Зайшовши в наш офіс чи зателефонувавши нам, ми надамо Вам багато корисної інформації, за допомогою якої Ви зможете забезпечити себе та своїх рідних затишком і комфортом. Лише професіонали здатні поліпшити життя своїх клієнтів.