Зупинив стовп: у Києві водій напідпитку тікав від патрульних, – ФОТО

У Києві керманич автомобіля намагався втекти від патрульних та вчинив ДТП. За даними правоохоронців, інцидент трапився в Оболонському районі, де вони помітили автомобіль Lada, який порушив ПДР.

Про це розповіли у Патрульній поліції столиці.

У Києві нетверезий чоловік тікав від копів та врізався у стовп

Підписуйтесь на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua», щоб бути в курсі найважливіших подій. Крім того, не забувайте підписуватись.

Інспектори подали керманичу законну вимогу про зупинку, однак він не відреагував та пришвидшив рух. Порушник намагався уникнути покарання, однак йому це не вдалося. Під час руху він не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору, – йдеться у повідомленні.

На щастя, обійшлося без постраждалих. Патрульні зазначили, що поспілкувавшись з водієм, помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич погодився пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотесту Драгер. Прилад зафіксував – 1,82 проміле алкоголю.

У Києві нетверезий чоловік тікав від копів та врізався у стовп

На громадянина поліцейські склали ряд адміністративних матеріалів:

  • протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння);
  • протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП);
  • протокол за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку);
  • постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

Нагадаємо, ми повідомляли раніше про те, що на трасі Київ-Бишів сталася дорожньо-транспортна пригода за участі п'яного водія.

Також розповідали, що правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП у Святошинському районі Києва. Водій легковика вʼїхав у позашляховик, який саме перевіряли на блокпосту. Внаслідок зіткнення керманич «ВАЗ» загинув на місці, а пасажира госпіталізували до медичного закладу.