• Головна
  • У День захисту дітей в Києві відбудеться великий казковий бал
Новини компаній
09:00, 27 травня

У День захисту дітей в Києві відбудеться великий казковий бал

Новини компаній

В День захисту дітей, 1 червня, з 12:00 до 15:00, в ТЦ Gorodok Gallery відбудеться чарівний Казковий Бал, де кожен малюк матиме нагоду пограти саме зі своїм улюбленим героєм: Попелюшкою, Вензді Аддамс, Барбі та Кеном, Олафом та Ельзою, Джеком Горобцем, Гаррі Поттером та багатьма іншими.

1 червня ТЦ Gorodok Gallery перетвориться на магічний палац і збере легендарних героїв улюблених книжок і фільмів на чудовому Казковому Балі, де у кожної дитини з’явиться можливість пограти саме зі своїм улюбленим чарівним персонажем.

У День захисту дітей в Києві відбудеться великий казковий бал, фото-1

Приходьте в костюмі улюбленого героя!

ТЦ Gorodok Gallery приготує для гостей чудові атракціони та батути, чарівні локації “Піратський корабель” і “Замок Рапунцель”, ростові ляльки й корисні майстер-класи, фокуси та наукові експерименти, аквагрим і шоу мильних бульбашок.

Початок Казкового Балу оголосять о 12:00 на сходах ТЦ Gorodok Gallery Попелюшка та Принц. Під звуки полонезу на сходах з’являться всі герої дитячого свята: Бель та Чудовисько, Гаррі Поттер та Герміона, Кристоф та Анна, Ельза та Олаф, Капелюшник та Аліса, Барбі та Кен, Жасмін та Аладін, Русалонька, Венздей та Інет, Рапунцель та Джек Горобець, Віллі Вонка та Цукерка, Принцеса Софія та Принц, прекрасні Феї. Наприкінці танцю на сходах запаляться “Холодні Фонтани”, створюючи казкове видовище. З цієї секунди Бал вважатиметься відкритим.

Діти можуть вільно обирати собі локацію Балу для гри: стрибати на батутах у Замку принцеси Рапунцель або на піратському кораблі Джека Горобця, займатися риболовлею разом з Русалонькою, брати участь у вікторинах, лицарському турнірі, танцях і батлах з Попелюшкою, малювати свої мрії з Бель, дивитися і вчитися фокусам з Гаррі Поттером, вчитися робити справжній лід з Анною і Кристофом, будувати найчудернацькі вежі з поролону на Поролоновому Шоу з Капелюшником та Алісою, шукати “Річ” з Венздей Аддамс, грати з Чарівною лампою з Жасмін і з Алладіном.

На маленьких гостей балу також очікує різноманітна анімаційна програма та подарунки від дитячого розважального центру “Країна Мрій”, який нещодавно відкрився на другому поверсі ТЦ Gorodok Gallery. Кульмінацією свята стане Шоу мильних бульбашок Wella Wella, що почнеться о 14:30.

А на прощання ТЦ Gorodok Gallery і Фоззі подарують своїм маленьким гостям морозиво!

До зустрічі всією родиною на Казковому Балу 1 червня!

Що: Казковий Бал

Де: ТЦ Gorodok Gallery, проспект Степана Бандери, 23

Коли: 1 червня, 12:00 - 15:00

Скільки: безкоштовно за умови реєстрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#день захисту дітей #афіша Київ #події Городок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...