• Головна
  • "Ґарфілд у кіно": у Києві відбулася зіркова прем'єра фільму
Новини компаній
17:00, 22 травня

"Ґарфілд у кіно": у Києві відбулася зіркова прем'єра фільму

Новини компаній

21 травня в кінотеатрі «Оскар» ТРЦ «Gulliver» відбулася прем'єра анімаційної пригоди «Ґарфілд у кіно».

Серед перших гостей зірки дубляжу анімаційної пригоди, а саме: Володимир Дантес, Михайло Кукуюк, Григорій Герман та Мурафа! Окрім того на яскраву локацію київської прем’єри завітала Соломія Вітвіцька - ведуча ТСН і 1+1 Марафон, Валентина Хамайко - ведуча 1+1 Україна, акторки театру та кіно Наталка Денисенко, Олена Світлицька та Анна Саліванчук з дітьми, телеведучий Андрій Ковальський, Даша Кацуріна, топові блогери та ЗМІ.

Своїми враженнями від перегляду стрічки поділилася Соломія Вітвіцька: Діти в захваті! Навіть порівнювали з якимись останніми премʼєрами, і кажуть, що це один з найкращих мультиків, які вони дивилися останнім часом.

Їм дуже сподобалося, бо там про добрі вчинки і правильні рішення, коли рятують найрідніших, завжди приходять на допомогу. Діти щасливі, і я щаслива!)

Моя похресниця приїхала з Мюнхена, вона останні 2 роки практично все дивиться німецькою, і для неї було дуже хвилююче піти на премʼєру українською».

Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком — замурзаним вуличним котом — Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

Партнери фільму: il Molino, Будинок іграшок, Vitmark, Наш сік, Half&Half, Eva, Eva kids, Amiga Amigo, Crazy mo, Mood space.

Медіапартнери: 4Мама, Твій Малюк, Радіо п’ятниця.

Дивіться анімаційну пригоду «Ґарфілд у кіно» в кінотеатрах вже з 23 травня!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша кіно #Гарфілд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...