• Головна
  • Чому варто звернутись до остеопата?
Новини компаній
17:44, 27 березня

Чому варто звернутись до остеопата?

Новини компаній
Чому варто звернутись до остеопата?, фото-1

Постійний біль у різних ділянках хребта чи в суглобах, іноді гострий, а здебільшого - хронічний, натякає, що час звернути увагу на свій опорно-руховий апарат.

Проблеми з хребтом і суглобами можуть датися взнаки не лише безпосередньо у цих органах, але й впливають на інші частини тіла. З таким явищем дуже часто зустрічається в повсякденній роботі остеопат з Києва Дмитро Бондарук. За його словами, малорухливий спосіб життя, а також регулярні стреси дуже сильно знижують якість життя українців.

Насправді причини болю можуть полягати не тільки у хребті, м’язах і суглобах. Те, що виглядає як простріл у спині, може виявитись негараздами сечостатевої системи або шлунково-кишкового тракту.

Часто бувають звернення з приводу головного болю, мігрені, порушень сну та інших хворобливих станів нервової системи. Фахівець остеопат здатен віднайти корінь проблеми та допомогти позбутись болю.

Як відбувається прийом у остеопата?

Найперше, зазначимо, що остеопатичні процедури майже безболісні, або й взагалі приємні. Прийом здійснюється в ідеально чистих умовах та атмосфері, що розслабляє та сприяє досягненню психофізіологічного балансу. Ви можете оцінити дизайн та вигляд Центру кінезіології та остеопатії Дмитра Бондарука по фото на нашому сайті ckbondaruka.com.ua чи в гуглі.

На остеопатичному прийомі не застосовують медикаментів та не роблять жодних втручань, навіть звичайних уколів.

Остеопат - кінезіолог застосовує техніки ручного впливу на різні ділянки тіла. Зовсім необов’язково, щоб це було саме там, де болить. Доволі часто вплив відбувається зовсім у іншому місці, оскільки теорією і практикою остеопатії доведено взаємозв'язок між різними частинами людського організму.

Що більше, остеопатія як наука дотримується думки про єдність фізичної та ментальної складової. Саме тому на сеансах приділяють велику увагу психологічному стану. Фахівці намагаються зробити все можливе, щоб пацієнт почувався комфортно.

Як швидко перестає боліти після візиту до остеопата?

Полегшення стану відбувається вже після першого сеансу. Але все залежить від складності проблеми та задавненості стану. Здебільшого, потрібно кілька сеансів, щоб настало стійке покращення.

Великим плюсом остеопатичної методики є те, що для цього не потрібно лягати в лікарню чи кардинально змінювати щось у своєму розпорядку. Достатньо знайти час на кілька сеансів, щоб жити стало значно легше. Відвідувати фахівців у Центрі Дмитра Бондарука можна у зручний час, продовжуючи вести звичний спосіб життя і навіть ходити на роботу.

Остеопатія — не надто поширений спосіб лікування, просте саме вона може допомогти там, де традиційна медицина безсила. На щастя, в Києві є куди звернутись за допомогою, не витрачаючи багато часу на доїзд, оскільки Центр кінезіології та остеопатії розташований у правобережній частині міста зі зручною транспортною розв'язкою.

Зателефонуйте або завітайте на наш сайт, щоб домовитись про прийом остеопата в Києві!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...