• Головна
  • Міфічна подорож Пола Атріда та фременів: премʼєра фільму "Дюна. Частина друга" відбулася у Києві
Новини компаній
16:43, 29 лютого

Міфічна подорож Пола Атріда та фременів: премʼєра фільму "Дюна. Частина друга" відбулася у Києві

Новини компаній

Премʼєра стрічки «Дюна. Частина друга» відбулася у кінотеатрі «Планета Кіно» у ТРЦ Рівер Молл 27 лютого. Довгоочікувана стрічка від режисера Дені Вільньова повертає на великі екрани фантастичний акторський склад: Тімоті Шаламе, Зендею, Ребекку Ферґюсон, Джоша Броліна та інших. Окрім цього знайомить із новими персонажами, яких зіграли Остін Батлер і Флоренс Пʼю.

«Дюна: Частина друга» має сім масштабних екшн-сцен, які за своїм розмахом значно перевершують все, що було в першому фільмі. Метою режисера було занурити глядачів у події і зробити так, щоб жодна з бойових сцен не була схожою на ту, що була в першій стрічці.

Гостями допремʼєрного показу фільму в Києві стали Анатолій Анатоліч, Микола Матросов, Інна Гордєєва, Анна Астровська. Також захід відвідали книжкові блогери Аліна Кравець, Джиллена, Аня Полегенько та інші.

Під час прем’єри поділилися своїми враженнями про стрічку і героїв фільму актори дубляжу Вʼячеслав Хостікоєв та Анастасія Жарнікова, які стали голосами Пола Атріда (Тімоті Шаламе) та Чані (Зендея):

«У першій частині він [Пол Атрід] був ще юнаком, а вже в другій частині він стає воїном. У фільмі буде перевтілення Пола з юнака до командира», – коментує історію головного героя стрічки Вʼячеслав Хостікоєв.

«Кожного разу нова сцена фільму – це інші відчуття і перевтілення в моменті. Чані взагалі дуже змінилася: з впевненої тільки у собі жінки, у другому фільмі вона стала більш відкритою», – розповідає про свою героїню акторка дубляжу Анастасія Жарнікова.

Вʼячеслав уже не вперше дублює українською героїв, яких грає Тімоті Шаламе, тому з теплотою відгукується про роботу актора: «Я слідкую за Тімоті Шаламе ще з його перших робіт, і він прекрасний актор, який володіє і комічним, і драматичним жанром. Мені дуже приємно спостерігати за тим, як він вдосконалює свою акторську майстерність. Це дуже цікаво».

Стрічка «Дюна. Частина друга» виходить в український прокат з 29 лютого.

Автор фото: Кирило Авраменко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кінопрем'єри лютий #дюна фільм #афіша кіно
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...