• Головна
  • На Київщині депутат очолював банду шахраїв: привласнювали землю регіону, – ФОТО
09:05, 28 лютого

На Київщині депутат очолював банду шахраїв: привласнювали землю регіону, – ФОТО

На Київщині депутат очолював банду шахраїв: привласнювали землю регіону, – ФОТО

У Київській області правоохоронці викрили злочинну банду, яку очолював депутат. Так, злочинці вигадали схему, яка дозволяла їм заволодіти земельними ділянками в обхід законодавства.

Про це повідомили в Київській обласній прокуратурі.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

У Київській області депутат разом зі спільниками незаконно заволоділи землею

В прокуратурі завершили процесуальне керівництво та повідомили фігурантам кримінального провадження про підозру в порушенні чотирьох статей Кримінального кодексу України.

Слідство встановило, що в територіальній громаді місцевий депутат знайшов співучасників, щоб разом із ними привласнювати землю в регіоні.

Як виконавець він залучив голову садового товариства, державного кадастрового реєстратора та ще одну особу, – йдеться в повідомленні.

Учасники банди підбирали вільні від забудови ділянки на території садового товариства, а потім шукали в інтернеті за оголошеннями покупців землі.

Потім вони готували підроблені документи та на підставних осіб оформляли право розпоряджатися ділянками.

Згодом – відчужували їх покупцям. Отримані від правочинів кошти розподіляли між собою. У такий спосіб учасники злочинної групи заволоділи понад двома мільйонами гривень, – зазначили в прокуратурі.

Сторона обвинувачення звернулася до суду з проханням відправити підозрюваного депутата під варту з можливістю вийти на волю і чекати судового розгляду поза камерою за умови внесення 2 млн грн у вигляді застави.

Раніше ми писали, що експосадовця судитимуть за спробу заволодіти землями дитячого оздоровчого табору у Пущі-Водиці вартістю 27 мільйони гривень та збудувати там котеджне містечко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #земля #шахрайство #прокуратура #депутат
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...