• Головна
  • Вікторія Галицька: правила інвестицій у дохідну нерухомість на Балі
Новини компаній
12:00, 20 лютого

Вікторія Галицька: правила інвестицій у дохідну нерухомість на Балі

Новини компаній
Вікторія Галицька: правила інвестицій у дохідну нерухомість на Балі, фото-1

Острів Балі, будучи великим туристичним центром Індонезії, дуже популярний для інвестицій у нерухомість.

За словами Вікторії Вікторівни Галицької, керуючого партнера Sunny Development Group, для швидкого повернення своїх вкладень необхідно дотримуватися кількох простих правил.

Одне з головних правил будівництва прибуткової нерухомості для Галицької Вікторії Вікторівни - це вибір ділянки в пішій доступності до океану.

“Ці локації завжди працюватимуть, щоб не сталося у світі, яка б економічна ситуація не була. Хтось розглядає віддаленіші райони, добре, має право бути. Але ви повинні розуміти, що заповнюваність в інших районах значно менша, ніж у районах з пішою доступністю до океану. Якщо ми хочемо отримати до 90% завантаження на рік, то це виключно локації біля океанів”, - прокоментувала Вікторія Галицька.

Вікторія Галицька: правила інвестицій у дохідну нерухомість на Балі, фото-2

Варто зазначити, що компанія Вікторії Галицької Sunny Development Group, яка вже кілька років займається будівництвом прибуткової нерухомості на острові, вибирає для забудови виключно локації, які розташовані в пішій доступності до океану.

Другий момент, на який радить звернути увагу Вікторія Галицька, є наявність усіх дозвільних документів на забудову апартаментів. Наприклад, землі острова Балі поділені на зони, кожній з яких надано свій колір. Забудову апартаментів можна проводити тільки в рожевій зоні. Також на острові діють обмеження на максимальну висоту будівлі – до 15 метрів і не більше. У разі, якщо хоч одну з цих умов буде порушено, будівлю в яку ви інвестували може бути знесено місцевою владою, а недосвідчений інвестор втратить свої заощадження.

Вікторія Галицька: правила інвестицій у дохідну нерухомість на Балі, фото-3

Третій момент, це якість самої забудови. Тут важливо враховувати все: починаючи від особливостей місцевого клімату та сейсмічної активності до якості будівельних матеріалів та способу їх обробки. Але в першу чергу необхідно бути впевненим у виборі девелопера. Така необхідність зумовлена недосконалістю місцевого законодавства у галузі технічного нагляду за будівництвом. Отже, якість забудови здебільшого залишиться на совісті девелопера. За словами Вікторії Галицької, необхідно мати розуміння, з чого і як буде збудовано вашу нерухомість.

Детально про особливості забудови на Балі, відео YouTube каналу Вікторії Галицької: “Що приховують забудовники на Балі?”.

Довідка: Вікторія Вікторівна Галицька – бізнес-вумен, засновник міжнародної групи компаній, куди входять меблева фабрика, будівельна та керуюча компанії SUNNY DEVELOPMENT GROUP. Площа забудованих проектів понад 1000000 м2.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вікторія Галицька #Балі #проблеми #будівництва #відео #поради
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...