• Головна
  • Громадянам у Києві виплатять одноразову матеріальну допомогу: хто може отримати
13:28, 1 лютого

Громадянам у Києві виплатять одноразову матеріальну допомогу: хто може отримати

Громадянам у Києві виплатять одноразову матеріальну допомогу: хто може отримати

Очільник Києва Віталій Кличко розпорядився надати одноразову матеріальну допомогу багатодітним сім’ям Києва, які виховують троє і більше дітей. Розмір матеріальної допомоги складатиме 7,5 тисяч гривень на одну дитину.

Про це стало відомо з розпорядження №88 від 31 січня 2024 року мера Києва Віталія Кличка.

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, столичного регіону та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Не забувайте підписуватись.

Надати одноразову матеріальну допомогу багатодітним сім’ям м. Києва, які виховують троє і більше дітей та перебувають на обліку в органах соціального захисту населення міста Києва, у тому числі внутрішньо переміщеним особам, у розмірі 7500 гривень на кожну дитину, на яку призначено допомогу відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2019 року №250 “Деякі питання надання матеріальної підтримки багатодітним сім’ям, – йдеться в документі.

Згідно з розпорядженням, виплата допомоги має бути забезпечена за рахунок коштів, передбачених у бюджеті Києва на 2024 рік на виконання програми "Турбота. Назустріч киянам".

Також ми повідомляли раніше, що 2024 рік Україна зустрічає в умовах війни, тож економіка залишається у вкрай напруженому стані. Журналісти 44.ua вже порахували, скільки грошей кияни можуть отримати з державного бюджету (як і решта громадян, тож кидайте текст всім друзям підряд).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #виплати #допомога #міський голова #Віталій Кличко #розпорядження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...