• Головна
  • У столиці судитимуть злочинців, які збували наркотики на території СІЗО
18:05, 19 січня

У столиці судитимуть злочинців, які збували наркотики на території СІЗО

У столиці судитимуть злочинців, які збували наркотики на території СІЗО

До суду скеровано обвинувальний акт відносно злочинної групи, яка постачала та збувала наркотики у Київському слідчому ізоляторі.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Організатор групи сам перебував у СІЗО та отримав статус "смотрящого за камерою". Він зібрав групу з ув'язнених та з осіб, які перебували на волі. Останні постачали у СІЗО наркотики (перекидали паекти через паркан).

Під час чергової такої поставки зловмисників затримали з пакунком, у якому знаходилось 20 таблеток метадону, 37 г марихуани та 20 г солі PvP.

За результатами обшуків у камерах та за місцями мешкання наркоділків вилучено наркотики, мобільні телефони, банківські картки та ін.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 255-1, ч. 3 ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК завершено, обвинувальний акт відносно чотирьох осіб скеровано до суду. Санкція статей передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в мережу злили відео про те, як журналісти Бігуса вживають наркотики.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #прокуратура #наркотики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...