• Головна
  • В мережу злили відео про те, як журналісти Бігуса вживають наркотики: що каже сам Бігус та СБУ
17:55, 17 січня

В мережу злили відео про те, як журналісти Бігуса вживають наркотики: що каже сам Бігус та СБУ

В мережу злили відео про те, як журналісти Бігуса вживають наркотики: що каже сам Бігус та СБУ

Вчора, 16 січня, в інтернеті опублікували відео про те, як співробітники проєкту Bihus.Info нібито вживають наркотики.

Засновник проєкту Денис Бігус заявив: "Прослуховування і спостереження були незаконними, а цілі тих, хто записував, зрозумілі. Та це не є виправданням тому, що ми побачили на відео - а саме вживання заборонених речовин кількома нашими колегами".

Він також заявив, що всі співробітники здадуть тести на вживання наркотиків, а в команді будуть "жорсткі кадрові зміни".

В цілому він записав досить своєрідне відео:

Відео з уживанням наркотиків та аудіозаписами розмов, де працівники Bihus.Info нібито домовляються про купівлю речовин, 16 січня з'явилося на YouTube-каналі "Народна правда". Воно називається "Зворотня сторона Bihus.Info: нюхнули "фєну", закинулись MDMА, курнули трави і погнали розслідувати". В описі стверджується, що журналісти вживають наркотики на новорічному корпоративі.

За словами Бігуса, у заголовку відео, яке поширила "Народна правда", присутня маніпуляція.

Служба безпеки, своєю чергою, повідомила, що  розслідує обставини незаконного прослуховування та відеозйомки співробітників Bihus.Info. Відкрито кримінальне провадження за ст. 359 КК (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації).

"Подібним фактам стеження слід дати правову оцінку, незалежно від того, були чи ні в матеріалах прихованої зйомки оприлюднені факти можливого порушення закону, які стосуються обігу наркотичних речовин", - йдеться у коментарі СБУ.

Зазначимо, раніше журналіст Юрій Ніколов заявив, що 14 січня у його помешкання ломилися невідомі. Вони нібито намагались залякати Ніколова та вимагали, щоб він ішов служити у військо. Самого Ніколова у цей час не було вдома.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЗМІ #СБУ #наркотики #Bihus.Info #Денис Бігус
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...