• Головна
  • Будівлю, де знаходиться "Київська перепічка", продали за 150 млн грн
13:32, 10 січня

Будівлю, де знаходиться "Київська перепічка", продали за 150 млн грн

Будівлю, де знаходиться "Київська перепічка", продали за 150 млн грн

Будівлю на Хрещатику, де розташовані "Київська перепічка" й паб "Натюрліх", продали на аукціоні за 150 мільйонів гривень.

Про це йдеться в системі "Prozorro.Продажі".

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Зазначається, що 8 січня Департамент комунальної власності Київської міської державної адміністрації провів торги з продажу нежитлових приміщень площею 1231,5 кв. м у будинку за адресою Богдана Хмельницького, 3.

В аукціоні взяли участь троє учасників. Переможцем стало ТОВ "Поділ Естейт Менеджмент". Бенефіціаром компанії є Людмила Яковлєва. У березні 2023 року Яковлєва придбала на аукціоні кредитну лінію з правом вимоги на завод "Київський завод "Росинка" в Києві, власником якого пізніше став ексдепутат Київради Вʼячеслав Супруненко.

Про це інформує Forbes.

ТОВ "Поділ Естейт Менеджмент" запропонувало за будинок понад 150 млн грн (без ПДВ).

Зазначимо, що споруда на Хмельницького, 3 має охоронний статус як пам’ятка архітектури та містобудування місцевого значення.

Нагадаємо, ми повідомляли раніше про те, що у Солом'янському районі Києва виставили на продаж будівлю знаменитого ринку-шайба, розташованого поруч з Південним вокзалом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #аукціон #продаж #будівля #Київська перепічка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...