• Головна
  • Від диму з пожеж у Києві суттєво ускладнилася якість повітря
11:33, 2 січня

Від диму з пожеж у Києві суттєво ускладнилася якість повітря

Від диму з пожеж у Києві суттєво ускладнилася якість повітря

Внаслідок ракетної атаки у вівторок, 2 січня, у кількох районах Києва погіршилася якість повітря. Наразі вона знаходиться в "помаранчевій", середній, зоні ризику, відтак повітря є шкідливим для чутливих груп (киян, хворих на астму, літніх людей, дітей тощо). Проте екологи кажуть, що до кінця дня вітер роздмухає дим, і повітря стане відносно чистим.

Про це повідомили в КМДА.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі.

Якість суттєво знизилася після ракетних ударів по Києву. Так, в районі вул. Турівської на Подолі показники Індексу якості повітря склали 150 AQI PM2.5 (кількість зважених твердих мікрочастинок, що містяться у повітрі).

Так само посередні результати якості повітря показує вимірювальне обладнання, що встановлено поруч, на вул. Введенській та Волоській (відповідно 119 та 65 AQI PM2.5).

Так само погіршилась якість повітря на київському Лівобережжі. Так, в районі вул. Миропільської (Лісовий масив) показники склали 94 AQI PM2.5, поруч, на вул. Міста Шалетт, - 54 AQI PM2.5. Показник в районі вул. Алма-Атинської (ДВРЗ) становить 71 AQI PM2.5, а обладнання, встановлене в ЖК "Комфорт таун" (поблизу Дарницької площі) передає показник у 84 AQI PM2.5.

Раніше ми писали про те, що вночі та зранку 2 січня Київ зазнав чергової атаки росіян. Зафіксовано падіння уламків ракет в декількох районах міста. Подекуди немає світла, є проблеми з газом та водою. Є постраждалі в Солом’янському районі, їх госпіталізували. Також одна жінка загинула в кареті швидкої допомоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обстріл #повітря #показники #дим #пожежа #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...