• Головна
  • Як і які хвороби лікує остеопат
Новини компаній
18:06, 28 грудня 2023 р.

Як і які хвороби лікує остеопат

Новини компаній
Як і які хвороби лікує остеопат, фото-1

Остеопатія – це метод лікування, заснований на знаннях та розумінні того факту, що структурна цілісність тіла та психічного стану безпосередньо впливає на функціональність і загальне здоров'я людини.

Остеопати використовують м'які техніки мануальної терапії, остеопатичного та лікувального масажу для відновлення балансу в тілі, поліпшення кровообігу та стимуляції самозцілення.

Звернутись до остеопата в Києві означає отримати якісну допомогу без застосування ін’єкцій та оперативних втручань.

Отже, які хвороби та стани можуть бути успішно ліковані остеопатією?

Болі в спині та попереку

Остеопатія широко відома своєю ефективністю в лікуванні болю в спині та попереку. Поєднання остеопатичного впливу та масажних технік здатне суттєво та протягом відносно короткого часу зупинити запальні процеси в структурах опорно-рухової системи.

Остеопатичні техніки можуть допомогти відновити оптимальну рухливість хребта, зменшити напругу м'язів та зняти больові відчуття.

Посттравматичні розлади

Реабілітація після травм, переломів та оперативних втручань проходить швидше та більш успішно, якщо застосувати остеопатичні прийоми. Активізація природних сил організму сприяє швидкому загоєнню та відновленню працездатності.

Артрити та артрози

До методів остеопатії вдаються багато людей, що страждають на захворювання суглобів різного походження.

Лікування остеопатичними засобами може бути корисним при проблемах суглобів, таких як артрит чи артроз. Мануальні методи сприяють покращенню рухливості суглобів, зниженню запалення та поліпшенню кровообігу. Лікувальний вплив проявляється у зменшенні больових проявів та симптомів.

Головні болі та мігрень

Неврологічні проблеми часто стають причиною звернення до остеопата, оскільки етіологія багатьох захворювань до кінця не зрозуміла й досі. Мігрень належить до переліку хвороб, що важко піддаються лікуванню традиційними методами.

Остеопатія може бути ефективною для тих, хто страждає на головні болі та мігрені. Робота з остеопатом сприяє відновленню нормального кровообігу в області голови та шиї, а також у знятті м'язової напруги, що може знизити частоту та інтенсивність болю.

Проблеми з органами травлення

Остеопатичні техніки також можуть мати позитивний вплив на стан органів травлення. Лікування остеопатом може посприяти поліпшенню моторики кишківника, зняттю спазмів та збалансувати роботу всієї травної системи.

Стрес та м’язова напруга

Багато людей стикаються з фізичними проявами стресу та тривожності у вигляді напруги у м'язах. Остеопатичні техніки, спрямовані на розслаблення м'язів та відновлення балансу в організмі, можуть допомогти впоратися із цими станами, що є дуже актуальним на цей час.

Вагітність та післяпологовий період

Остеопатія безпечна та ефективна в період вагітності та після пологів. Остеопат може допомогти у поліпшенні постави, зняти біль у спині, сприяє відновленню після важких пологів, а також у лікуванні післяпологової депресії.

Дитяча остеопатія

Діти можуть отримати користь від остеопатичного лікування. Це допомагає у нормалізації розвитку та функцій кісток та суглобів, а також у вирішенні проблем з диханням і травленням. На прийом до остеопата можна приводити дітей віком від 5 років.

Особливості застосування остеопатичних методів

Важливо відзначити, що остеопатія не замінює традиційні методи лікування та не лікує всі види захворювань. Перш ніж розпочати процедури в остеопата, рекомендується проконсультуватися з лікарем для встановлення точного діагнозу та розробки комплексного плану лікування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...