• Головна
  • У Києві незаконно облаштували бази відпочинку: під суд підуть двоє бізнесменів-забудовників
18:33, 18 грудня 2023 р.

У Києві незаконно облаштували бази відпочинку: під суд підуть двоє бізнесменів-забудовників

У Києві незаконно облаштували бази відпочинку: під суд підуть двоє бізнесменів-забудовників

У Києві судитимуть двох мешканців столиці за самовільне облаштування бази відпочинку у Деснянському районі. Двоє чоловіків незаконно зайняли земельну ділянку та збудували будиночки для відпочинку на березі річки Десенка.

Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua", щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Під час розслідування поліцейські встановили, що двоє киян, у жовтні поточного року, з метою прибутку, без дозвільних документів огородили земельну ділянку на прибережній захисній смузі річки Десенка та побудували на ній будиночки для громадського харчування та відпочинку. Фігурантами виявилися кияни, 1962 та 1970 років народження.

Слідчі зібрали усі необхідні докази правопорушення та завершили досудове розслідування. За вчинене зловмисникам загрожує до двох років позбавлення волі.

Раніше ми розповідали про те, що у Києві вручили підозри в порушенні кримінального законодавства чиновнику та його подільникам. Підозрюваних звинувачують у підробці документів задля привласнення державного майна на 24 мільйони гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #прокуратура #поліцейські #забудова #заповідна зона #Десенка #бази відпочинку
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...