• Головна
  • У Києві голий та пʼяний монах вистрибнув з вікна Лаври: деталі кричущого інциденту
09:42, 8 грудня 2023 р.

У Києві голий та пʼяний монах вистрибнув з вікна Лаври: деталі кричущого інциденту

У Києві голий та пʼяний монах вистрибнув з вікна Лаври: деталі кричущого інциденту

Оголений монах напідпитку вистрибнув із другого поверху Києво-Печерської лаври. Напередодні монах протягом нічного часу вживав алкогольні напої і намагався потрапити до інших насельників Лаври.

Про це пише журналістка Ірина Федорів з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Тоді скоріше долучайтесь та читайте новини в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

На території Лаври відбулися надзвичайні події. Монах Володимир (Рибаков Р.) вистрибнув з другого поверху лаврського корпусу №99. Голий, – написала вона.

За уточненими даними, зазначений насельник Києво-Печерської Лаври страждає періодичними нервово-психічними розладами, пов'язаними з надмірним вживанням алкоголю, написала Федорів.

У Києві голий та пʼяний монах вистрибнув з вікна Лаври: деталі кричущого інциденту, фото-1

Відтак, бригада швидкої медичної допомоги викликалась не через травми, а через стан і вигляд вказаного монаха. Наразі, керівництво монастиря приховує реальні обставини та надало вказівки Рибакову не розголошувати їх перед медичними працівниками і співробітниками поліції, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми розповідали про те, що Митрополиту УПЦ (МП) Павлу продовжили запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту ще на два місяці – до 29 січня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...