• Головна
  • Митрополиту УПЦ МП Павлу суд продовжив термін дії запобіжного заходу до 29 січня
10:22, 30 листопада 2023 р.

Митрополиту УПЦ МП Павлу суд продовжив термін дії запобіжного заходу до 29 січня

Митрополиту УПЦ МП Павлу суд продовжив термін дії запобіжного заходу до 29 січня

Митрополиту УПЦ (МП) Павлу продовжили запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту ще на два місяці – до 29 січня.

Про це повідомила у коментарі Укрінформу прессекретар прокуратури Київської області Олена Ковальова.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Зокрема, він зобов’язаний не відлучатися з місця проживання без дозволу суду, з'являтися за викликом до суду, не спілкуватися з потерпілими і свідками, носити електронний засіб контролю, – зазначила Ковальова.

Водночас адвокат екснамісника Києво-Печерської лаври Андрій Доманський нагадав, що у його підзахисного діє запобіжний захід у вигляді застави розміром 33 млн грн.

Сьогодні розглядалося клопотання про продовження дії обов’язків, які покладаються під час обрання запобіжного заходу у вигляді застави, – зауважив він.

Зазначимо, Служба безпеки України оголосила колишньому настоятелю Києво-Печерської лаври підозру у виправдовуванні і запереченні збройної агресії Російської Федерації проти України (ст. 161 Кримінального кодексу), а також порушенні рівноправності громадян залежно від їхньої расової, національної і регіональної належності (ст. 436-2 ККУ).

Також ми розповідали раніше, що Митрополита УПЦ Московського патріархату Павла прооперували у кардіологічному відділенні однієї з лікарень Києва. Госпіталізували колишнього намісника Києво-Печерської лаври терміново.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #суд #митрополит #Павло #УПЦ МП #запобіжний захід
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...