• Головна
  • Лазерне лікування нетримання сечі у жінок
Новини компаній
16:16, 1 грудня 2023 р.

Лазерне лікування нетримання сечі у жінок

Новини компаній

Якщо у вас виникла проблема інконтиненції, її можна вирішити за допомогою сучасних методів – лазерної гінекології. Лазерне вагінальне омолодження допоможе вилікувати нетримання сечі у жінок без операції та тривалої реабілітації.

У центрі естетичної медицини Slim у Києві проводиться лазерне лікування нетримання сечі ербієвим лазером Fotona, на яке ви можете записатися, якщо у вас виникла така проблема.

Для лікування нетримання сечі у жінок все частіше лікарі-гінекологи, хірурги рекомендують саме лазерне лікування. Лазерна терапія вважається основною, високоефективною, безболісною методикою у низці розвинених країн і тепер уже й у нас в Україні, Києві.

Лазерне лікування нетримання сечі у жінок, фото-1

Причини появи нетримання сечі

Інконтиненція протікає з неконтрольованими процесами сечовипускань, особливо коли людина кашляє, чхає, сміється, виконує фізичні вправи, піднімає важкі предмети. Все це відбувається за рахунок того, що напруга переходить на передню черевну стінку.

Таке явище може виникнути через пошкодження в м'язах, фасціях в тазовому комплексі, зміщення стінок у піхву, сечостатевої діафрагми, зміни положення сечового міхура і матки.

Також на появу проблеми нетримання може вплинути на менопаузу за рахунок дисбалансування гормонів з ослабленням м'язів у тазовій діафрагмі.

І можуть послужити ще й такі фактори, про що у відгуках пишуть наші пацієнтки:

  • Післяпологова травма.
  • Травма, що з органами малого таза.
  • Хірургічне втручання.
  • Інфекційна патологія у сечовому міхурі.
  • Діагностичні процедури.

Перш ніж записатися на процедуру лікування нетримання сечі лазером, вам потрібно відвідати свого гінеколога та зробити мазок. В результаті наступного обстеження лікар дасть оцінку руховим м'язовим функціям, які працюють для сечовипускання.

І тільки потім лікар гінеколог може призначити лікуванні нетримання сечі лазером.

До проведення сеансів з лазерним лікуванням нетримання сечі лікарем проводиться підбір параметрів на устаткуванні з урахуванням показань та протипоказань та своєрідних характеристик.

Гінеколог починає цілеспрямовано проводити обробку передньої стінки піхви з введенням лазерного відбивача і змінної маніпули, що поетапно висувається. Відбувається поглинання лазерної енергії кожною стінкою. За рахунок теплового впливу скорочуються колагенові волокна, і в результаті вони потовщуються, і тканина в зоні обробляється стає еластичною і щільною.

Дискомфорт при процедурі, яка триває 30-40 хвилин, ви практично не відчуєте. Тільки злегка палитиме і поколюватиме. Курс із сеансами вам призначить лікар, і також ви з ним обговорите. Зазвичай курс складається з 2-3 процедур із перервою від 20 днів до місяця. Все залежатиме від ваших індивідуальних особливостей.

Чому гінекологи рекомендують лазерне лікування нетримання

Ви швидко вилікуєте неприємний синдром, пов'язаний з нетриманням сечі, тому що фахівці центру Slim, які мають багаторічний досвід, працюють за ефективною та безпечною методикою лазерного лікування.

Процедури лазерного лікування нетримання сечі ми проводимо за оптимальними цінами і часто влаштовуємо різні акції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...