• Головна
  • Цифровізація в умовах підвищення результативності діяльності державних органів та якості управління
Новини компаній
16:18, 29 листопада 2023 р.

Цифровізація в умовах підвищення результативності діяльності державних органів та якості управління

Новини компаній
Цифровізація в умовах підвищення результативності діяльності державних органів та якості управління, фото-1

Українська компанія UP.me відвідала міжнародну конференцію Future Tech Event в Омані, та представила свій сценарій Цифровізації держав, що пройшов міжнародний аудит провідною консалтинговою компанією KPMG.

Наша довідка:

На відміну від «оцифрування» та переведення «аналогових» адміністративних процедур у формат електронної взаємодії, цифрова трансформація передбачає змістовні зміни процесів державного управління, що стосуються всіх стадій управлінського циклу, а також функції та повноваження публічної влади. Сенс подібних змін принципове підвищення якості управління, результативності та ефективності діяльності держорганів, вихід на більш високий рівень опрацювання та обґрунтованості законотворчих, нормативних та проектних рішень.

На міжнародній конференції Future Tech Event в Омані було проведено низку зустрічей і обговорень на профільних майданчиках, де на багато питань, що виникають, були отримані вичерпні доказові відповіді. Після чого, відбулися ділові пропозиції та здійснені зустрічі української делегації з високопоставленими представниками державних органів влади, представниками бізнес-спільноти, а також науково-освітніми установами.

Підсумком цих переговорів стало загальне переконання учасників, що представлений Українською делегацією сценарій цифрової трансформації держави справді є революційним та перспективним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...