• Головна
  • Циркадні ритми та шкіра – обираємо правильний догляд!
Новини компаній
15:00, 21 листопада 2023 р.

Циркадні ритми та шкіра – обираємо правильний догляд!

Новини компаній

Багато хто з нас піклується про свою шкіру і прагне дати їй найкращий догляд. Ми звертаємо увагу на тип шкіри, підбираємо індивідуальні доглядові засоби, слідкуємо за харчуванням, зволоженням та захистом від сонця. Але й досі дехто залишає без уваги такий фактор як циркадні ритми. Хоча від них напряму залежить стан шкіри та її зовнішній вигляд! Без догляду залежно від циркадних ритмів наші старання можуть не принести бажаного результату. Тому розберемося в цьому детально, щоб наша шкіра отримала максимальне піклування.

Циркадні ритми та шкіра – обираємо правильний догляд!, фото-1

Що таке циркадні ритми?

Ви напевно чули про таке поняття, як біологічний годинник. Він є в кожного живого організму. Біологічний годинник виконує функції внутрішнього будильника в тілі, який вказує організму, коли робити ті чи інші речі, наприклад, лягати спати чи просинатися. Він регулює фізіологічні, поведінкові та психологічні процеси протягом дня і ночі, які мають 24-годинний цикл. Зміни цих процесів і називаються циркадними ритмами.

Найвідоміший процес, що залежить від циркадних ритмів - зміни періодів сну та бадьорості. Проте є й інші такі процеси - зміна температури тіла, виділення гормонів, апетит тощо.

Циркадні ритми та шкіра – обираємо правильний догляд!, фото-2

Циркадні ритми та шкіра - де тут зв’язок?

Циркадні ритми регулюють також і регенерацію й відновлення клітин. Їхній дисбаланс у тілі суттєво впливає на такі процеси в шкірі як: запальні явища, поява ознак старіння, сухість, ускладнення стану шкіри з акне тощо. Тому слід тримати циркадні ритми в балансі. Для цього варто дотримуватися розпорядку дня, виконувати регулярні фізичні вправи, мінімізувати вплив психологічного стресу на організм. А для шкіри додатково - застосовувати спеціальну доглядову косметику, яка допоможе відновити ритмічність її біологічного годинника.

Циркадні ритми та шкіра – обираємо правильний догляд!, фото-3

Космецевтика Circadia - ідеальне рішення для збалансування шкіри!

Чи чули ви про американський бренд космецевтики Circadia? Якщо ще ні, то ви точно маєте включити його засоби до свого щоденного догляду. Адже саме цей бренд, створюючи продукцію, бере до уваги вплив циркадних ритмів на шкіру.

Концепція Circadia така - захист шкіри від пошкоджень факторами навколишнього середовища протягом дня і стимуляція механізмів відновлення вночі. У формулах Circadia поєднуються чисті рослинні компоненти й стовбурові клітини, вітаміни другого покоління та інноваційні пептидні технології для підтримки оптимального здоров’я та краси шкіри. Завдяки унікальним технологіям і компонентам найвищої якості продукти Circadia підходять для лікування багатьох естетичних недоліків шкіри - акне, сухість, гіперпігментація, розацеа.

Циркадні ритми та шкіра – обираємо правильний догляд!, фото-4

Кращі продукти Circadia для збалансування циркадних ритмів шкіри

Для оптимізації циркадних ритмів спробуйте маску з екстрактом малахіту Circadian Time Balancing Mask with Malachite, формула маски розроблена спеціально для цього. Також вона допомагає боротися з окислювальним стресом внаслідок впливу синього світла. А ще вона ефективно зволожує та помітно покращує колір обличчя. Крім цього, маска потужно усуває набряки та ознаки втоми.

Циркадні ритми та шкіра – обираємо правильний догляд!, фото-5

Для догляду за тендітною шкірою навколо очей скористайтеся комплексом Full Circle Day & Night Formula. Цей дует забезпечить цілодобовий догляд за периорбітальною зоною та стимулює процес відновлення клітин. Він складається з двох кремів - для денного та вечірнього застосування. Денний крем надає ботокс- ефект, водночас усуваючи набряки в зоні навколо очей, зволожуючи та захищаючи шкіру. А нічний, який містить високоефективні пептиди, антиоксиданти, зволожувальні комплекси та вітамін А, посилює природний процес відновлення шкіри та запобігає утворенню зморщок та появі набряків.

Крім цього, для стимуляції процесу регенерації шкіри у Circadia є нічний відновлювальний крем Nighttime Repair. Він містить ретинол, інноваційну пептидну технологію, антиоксиданти та стабільну форму вітаміну С. Крем корегує ранні вікові зміни, усуває сухість, гіперкератоз, розгладжує зморшки та зміцнює шкіру. Також застосовується для лікування акне та постакне. Поки ви спатимете, цей крем активно діятиме на відновлення вашої шкіри.

Циркадні ритми та шкіра – обираємо правильний догляд!, фото-6

Звісно, для найкращого ефекту від догляду не забувайте про захист від сонячних променів. Для цього Circadia також розробила чудовий засіб - денний сонцезахисний крем Light Day Sunscreen Broad Spectrum SPF 37. Цей засіб має легку текстуру, яка підійде для щоденного використання. Крем містить екстракт стовбурових клітин винограду для фото захисту та протидії старінню клітин.

Тож ці засоби недарма займатимуть місце на вашій поличці. Вони не лише допоможуть збалансувати циркадні ритми шкіри, а й ефективно відновлять та покращать її зовнішній вигляд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...