• Головна
  • Христос з автоматом, відрубана голова демона зла, богиня помсти, потужні символи перемоги - це нові прикраси для військових художника Арт Мага.
Новини компаній
15:35, 20 листопада 2023 р.

Христос з автоматом, відрубана голова демона зла, богиня помсти, потужні символи перемоги - це нові прикраси для військових художника Арт Мага.

Новини компаній

" Прикраси з дорогоцінних металів завжди надихають на подвиги солдатів" А.Македонський Полководець

Традиція військових носити прикраси зі срібла та інших ювелірних металів налічує тисячі років.

За сотні років до нашої ери в стародавньому Єгипті, стародавньому Римі, а згодом і у Візантійській імперії, офіцерам і солдатам за військові подвиги вручали нагороди у вигляді прикрас із золота і срібла. На цих ювелірних прикрасах, як правило, були зображені лики древніх богів або хижі звірі-символи сили і мужності.

Христос з автоматом, відрубана голова демона зла, богиня помсти, потужні символи перемоги - це нові прикраси для військових художника Арт ..., фото-1

В Українській армії мода носити чоловічі прикраси зі срібла і золота пішла від Запорізьких Козаків з 15 століття.

У війську Запорізьких козаків піхотинці, кавалеристи і артилеристи носили чоловічі прикраси такі як: талісмани, обереги, персні, браслети, чоловічу сережку, зброю та обладунки, інкрустовані коштовним камінням і благородними металами.

Христос з автоматом, відрубана голова демона зла, богиня помсти, потужні символи перемоги - це нові прикраси для військових художника Арт ..., фото-2

Більшість ювелірних прикрас, які носили Запорізькі козаки, були їхніми військовими трофеями. Українські ювеліри тільки з початку 17 століття почали створювати прикраси з дорогоцінних металів у достатньому обсязі.

Український художник і ювелір Арт Маг, щоб порадувати і надихнути наших захисників, створив лімітовану колекцію срібних прикрас для військовослужбовців ЗСУ. Назва цієї колекції прикрас зі срібла "Добро перемагає зло".

На створення цієї колекції Арт Мага надихнули перші перемоги та великі подвиги Української армії у війні проти агресорів.

Ця колекція ювелірних прикрас для військових складається з шести срібних кулонів-оберегів і двох ювелірних значків. Всі кулони-обереги і ювелірні значки в цій колекції зроблені зі срібла з чорнінням. Так як чорніння надає срібним прикрасам велику міцність. А також срібло з чорнінням захищає від злих сил свого власника, згідно з народними повір'ями країн Європи.

Христос з автоматом, відрубана голова демона зла, богиня помсти, потужні символи перемоги - це нові прикраси для військових художника Арт ..., фото-3

Короткий опис колекції патріотичних срібних прикрас для військових ЗСУ

Чоловічий срібний кулон "Добро перемагає зло", головний у цій лімітованій колекції патріотичних прикрас.

Цей чоловічий кулон зображає могутнього Запорізького козака з автоматом, на багнеті якого відрубана голова головного ворога нашої країни - демона зла в людському тілі з літерою "z" на лобі. Ця буква "z" означає зло. У цій ювелірній прикрасі Арт Маг висловив бажання Українського народу перемогти у визвольній війні. Цей срібний кулон символізує силу духу Українських військових і нашу перемогу в цій війні.

Христос з автоматом, відрубана голова демона зла, богиня помсти, потужні символи перемоги - це нові прикраси для військових художника Арт ..., фото-4

Чоловічий срібний кулон-оберіг "Ісус Христос Захисник". На цій прикрасі зображений символ християнської віри - Ісус Христос, у якого в одній руці автомат, а в іншій руці Біблія - Закон Божий. Ця прикраса символізує, що Ісус Христос на боці Української армії і допомагає їй вести цю війну.

Бо всі наші солдати й офіцери роблять богоугодну справу - воюють із силами зла (армією агресора) і перемагають їх.

Чоловічий кулон-оберіг "Богиня Помсти". На цьому кулоні зображена Смерть із кулеметом, яка масово вбиває ворожих солдатів і офіцерів.

"Богиня Помсти" це символ праведної і справедливої помсти Українського народу, за ті біди, які нашій країні заподіяла і заподіює ворожа армія.

Христос з автоматом, відрубана голова демона зла, богиня помсти, потужні символи перемоги - це нові прикраси для військових художника Арт ..., фото-5

Чоловічий срібний кулон-оберіг Справжній Козак. Ця прикраса зображує Запорізького козака 17 століття. У цей період історії, військо Запорізьких Козаків отримало славу, як найсильніше військо Європи. Зараз історія повторюється, Українська армія в цій війні довела, що є однією з найсильніших армій не тільки Європи, а й світу. Збройні Сили України продовжують славні військові традиції та подвиги Запорізьких Козаків.

Патріотичний чоловічий срібний кулон-оберіг Переможець. На цій прикрасі зображений Запорізький козак з Православним хрестом на шиї та автоматом. Ця прикраса символізує всепереможну силу духу, мужність і звитягу всіх українських військовослужбовців.

Патріотичний чоловічий срібний кулон-оберіг Герой. На цій прикрасі зображено потужного Запорізького козака, з Православним хрестом на грудях, в руках у нього автомат зі снайперським прицілом. Ця прикраса символізує Великі подвиги і дух Переможців, який живе в серцях усіх Українських військових.

Христос з автоматом, відрубана голова демона зла, богиня помсти, потужні символи перемоги - це нові прикраси для військових художника Арт ..., фото-6

Ювелірні срібні значки "Герой" і "Переможець" - це зменшені копії срібних кулонів "Переможець" і "Герой". Ці срібні значки символізують Безстрашність, Стійкість та Силу Української армії.

Арт Маг вклав свій талант ювеліра та життєву силу в прикраси для ЗСУ, що мають щодня милувати око та заряджати позитивною енергією своїх Власників.

Всі ювелірні прикраси художника та ювеліра Арт Мага є витворами сучасного мистецтва (художній стиль - символізм).

Шановні військові, їхні рідні та близькі люди! Купити для себе або на подарунок для родичів і друзів, срібні прикраси для солдатів і офіцерів можна зателефонувавши за телефонами 063 919 58 37 (Telegram Viber WhatsApp) і 097 849 24 33 на сайт art-mage.com.

Кількість прикрас для військових з колекції художника Арт Мага "Добро перемагає зло" обмежена. Так як ця колекція ювелірних прикрас лімітована.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...