• Головна
  • Міська влада Києва запроваджує автоматичну систему регулювання опалення: деталі
10:05, 1 листопада 2023 р.

Міська влада Києва запроваджує автоматичну систему регулювання опалення: деталі

Міська влада Києва запроваджує автоматичну систему регулювання опалення: деталі

Столична влада запроваджує систему автоматичного регулювання подачі опалення. Тепер подача тепла буде збільшуватися чи зменшуватися в залежності від температури на вулиці.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ 24».

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

Як зазначив Кличко, нова система регулювання буде реагувати на погодні умови та, відповідно, автоматично зменшувати чи збільшувати подачу тепла не тільки у центральній опалювальній системі, а й індивідуально у будинках.

Цю систему запровадили кілька років тому. Уже декількасот будинків до неї підключені. Вона автоматично регулює систему індивідуально в кожному будинку, – наголосив Кличко.

Крім того, раніше ми писали про те, що у Києві змінять умови оплати комунальних послуг, а саме Київська міська адміністрація планує відмовитись від паперових рахунків-фактур по оплаті за комунальні послуги. Платіжки за комуналку в Києві можна отримати в електронному варіанті, відмовившись від паперових рахунків.

Також розповідали, що на вул. Покотила «Київтеплоенерго» відремонтувало зношену магістральну тепломережу, діаметром 500 мм, від якої залежить теплопостачання майже всього масиву Микільська Борщагівка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #опалення #регулювання #погодні умови #Віталій Кличко #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...