• Головна
  • Чиновниця КМДА зливала інформацію з бази даних «Безпечне місто», – ФОТО
17:41, 30 жовтня 2023 р.

Чиновниця КМДА зливала інформацію з бази даних «Безпечне місто», – ФОТО

Чиновниця КМДА зливала інформацію з бази даних «Безпечне місто», – ФОТО

Прокурори Київської міської прокуратури повідомили підозру виконувачці обов'язків директора КП «Інформатика» КМДА. Підозрювана зливала інформацію з бази даних «Безпечне місто».

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Чиновниця КМДА зливала інформацію з бази даних «Безпечне місто», – ФОТО, фото-1, Київська міська прокуратура

Київська міська прокуратура

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

Під час розслідування з'ясувалося, що жінка, яка тимчасово обіймає посаду генерального директора, кілька разів передавала конфіденційні відомості із Системи відеоспостереження міста Києва щодо руху автомобілів столичними дорогами.

Вона, на прохання друга, через додаток для повідомлень ділилася з ним інформацією про траєкторії руху певних автомобілів, а також точки їх реєстрації за допомогою згаданої системи відеоспостереження.

У прокуратурі вказали, що зараз розглядається варіант застосування до підозрюваної певних обмежувальних заходів. Також уточнюються деталі інциденту.

У КМДА повідомили, що виконувачку обов'язків директора КП «Інформатика» відсторонили від обов'язків із березня 2023 року.

Також повідомляється, що КП «Інформатика» у партнерстві з правоохоронними органами провело перевірку щодо неправомірної передачі даних із системи відеоспостереження третім сторонам.

Нагадаємо, ми розповідали, що у Києві правоохоронці викрили двох «приватних детективів», які збували інформацію з обмеженим доступом, що зберігалась у державних базах даних. Свої «послуги» зловмисники оцінили від 800 до 2,6 тис доларів США.

Також писали про те, що у Києві викрили «детективне агентство», учасники якого здійснювали незаконне стеження за громадянами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #інформація #КМДА #чиновниця #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...